Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

okkal jobban, de még mindig érezte az esti utóhatásokat, Brad a központi pályára lépett, ahol a legtöbb üdülőhelyi tevékenység a medence körül zajlott.Észreveszi a medence túlsó oldalán, hogy Michelle és Ron egy magányos asztalnál ülnek.– Eljött az ideje, azt hiszed, nyaralsz vagy ilyesmi?– kérdezte tréfásan Michelle, amikor Brad közeledett.– Elnézést, biztos túl aludtam.– morogta Brad, miközben kihúzta a székét, és helyet foglalt."Szóval mondd, mit találtál?" kérdezte Michelle gyorsan hozzáfogva az üzlethez.
Hány százalék volt az étteremből, bárból, szobabérlésből, mellékb. Mi, mármint úrnőm. Odanézett, és látta, hogy Mia a bár túlsó végében ül és vár rá. Brad csalódott volt a Brooke-ról szóló információk hiánya miatt, de tudta, hogy ez a játékterv része.Ő az ő végéről kotorászott, míg ő az övéből. Annyira szerette volna újra látni Miát, de szörnyen érezte magát, amiért elárulta Brooke-ot. Szinte olyan volt, mintha nem is ismerné. Amíg Brooke nem jön rá, hogy elájult egy másik nőtől, addig rendben lesz. Gyorsan az órára nézett, negyed tízet mutatott, és öt hosszú percet kellett várnia, mire követhette. Nem kérte tőle, hogy bármi őrültséget csináljon a nyilvánosság előtt. Kiugrott az ajtón, és az éjszakába nyúlt, és otthagyta Bradet, hogy összeszedje a gondolatait. Kicsi és rózsaszín volt, szívlenyomattal, úgy tűnt, nem volt elég sok mindenhez, de mi a fenét gondolt, miközben a szájába dobta, és egy korty whiskyvel lemosta."Még korán van; nem igazán mennek a dolgok tizenegyig, amikor a táncklub és a bár bezár. Ha nem tudná jobban, azt gondolná, hogy másnaposság. Brad egészen az első falatig nem vette észre, mennyire éhes, megfeledkezett közelgő kérdéséről, és inkább az étel elfogyasztására koncentrált. Brad arra ébredt, hogy csörög a telefonja az éjjeliszekrényen. Az elmúlt hónapban Brooke volt az, aki a legtöbbet szórakoztatta, de igazságos volt, hogy a változás kedvéért egy kis figyelmet kapott egy másik nőtől.

Brad felvette a tablettát, és a kezében tartotta. Nemcsak annak örült, hogy kedves volt az estéhez, de helyesen válaszolt is.- Ez egy jó fiú – dicsérte Mia, miközben lágyan megpaskolta az arcát."Először én megyek el. Mia zihált.– Sokkal jobb, most fejezd be a másik csizmámat. Kénytelen volt megtörni a tekintetét, és elfordítani a tekintetét, mielőtt elveszítette látását. Készen állsz arra, hogy kiérdemeld?"– Igen, kérem, MIT. Brad izgatottságot érzett. Brad úgy beszélt, mint az elektronikus hang egy előre programozott GPS-en, mielőtt elhagyta a szobáját. Nyilvánvalóan a legtöbben a táncklubból jöttek, felöltözve, hogy lenyűgözzenek, és nem álltak készen arra, hogy estének nevezzék. Elmagyarázta, hogy szerinte mi történik holland társkereső ingyenes oldalak. Brad agya megvadult a gondolattól. Mia piros bőr felsőt viselt.
Mia visszatért az italával, letette maga elé a szalvétára, és megállt. A szoba forogni kezdett, és elnehezült a feje. Az a tény, hogy még mindig egy gyűszű méretű börtönben volt, elviselhetetlen volt. Brad ismét egy kellemetlen helyen találta magát. Brad gyorsan felkapta a kanapéra terített ruhatáskát, és a felső fogasnál fogva a fürdőszobába vitte."Megvan."– jelentette ki Brad hangosan az ajtó túloldaláról.– Fel tudnád akasztani az ajtó hátuljára, kérlek?Brad mohón elfordította a gombot, és kinyitotta az ajtót."Elnézést?"– kiáltotta Mia, miközben karjaival eltakarta átázott testét, és lejjebb merült a kádba.

Holland társkereső ingyenes oldalak

TOP