Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

em tudta elhinni, mekkora szerelme volt akkoriban a fia iránt, és milyen hálás volt, hogy a fiú megszabadította önként vállalt szexuális száműzetésétől. Természetes szerető volt, a férfiasság legkiválóbb példányával, amit valaha talált. Tehát EZ az a pár, aki előző nap foglalásért telefonált, gondolta, és növekvő érdeklődéssel nézte őket.
A lány kezét az egyik kezére cserélve az ölébe hajolt.– Szegény bébi – lehelte a nő szexisen, éppúgy a farkának, mint neki. Később vacsorára ébredtek, ahol hosszan beszélgettek kapcsolatuk megváltozott természetéről.
Nyögtek és nyögtek, ziháltak és morogtak, miközben Jason mélyen Bonnie méhébe köpte a cum-ot. Jason a másik vödörülésen ülő anyjára nézett, és enyhén megugrott a szexi anyja láttán, aki deréktól lefelé meztelenül, széttárt lábakkal, jobb kezének ujjai pedig erőteljesen dolgoztak a vörösre szegett köcsögében. Az anyja dobozában dühösen dörömbölve Jason végre megérezte a bizsergést a gerincében, ami azt súgta, hogy küszöbön áll egy hatalmas orgazmus, és ha lehetséges, még keményebben elkezdte dugni az anyját. AZT AKAROK LENNI, HOGY AZ ÖN SZORVÁNJA. Olyan embereknek való hely volt, akik el akartak kerülni mások elől. Meglátogatták a kis vidéki boltot/csaliboltot az úton, hogy vásároljanak néhány kelléket egy gyors étkezéshez.
Az egyetlen vendégük nyugdíjas házaspárok voltak, és a legközelebbi város, bármekkora is legyen, egy órás autóútra volt néhány alattomos hegyen át. Végül Jason sem tudta elviselni. Bár szerette a hegyeket és a szabad levegőt, hiányzott az életéből a társasági oldal.
Tudta, hogy soha nem lesz képes távol maradni a csodálatos szerelmétől, és nem is akarta. Bonnie a sivatag melegéhez öltözött, egy vékony rózsaszín tornanadrágot, egy könnyű, ujjatlan blúzt és semmiféle alsóneműt nem. Mit csinálnék, gondolta, miközben kicsi, hajlékony testét a pult fölé támasztotta.

Végre megtalálta a férfit, ott, ahol mindig is volt, a saját tetője alatt. A nap tovább sütött, miközben ameddig csak akarták megtámogatták ülésüket, majd egy heves ölelésben estek össze.
Végül Jason leválasztotta még mindig félig duzzadt farkát Bonnie puncijáról, és elbűvölten nézte, amint a tátongó lyukból kiömlik a cum folyó. Bonnie egy picit suhintotta a csípőjét, miközben kirohant az ajtón, így Christina elakadt és hihetetlenül kanos volt. Christina viszonozta a mosolyt, miközben átadta a kulcsot. Jason lihegve folytatta, miközben továbbra is játékosan gúnyolta anyját.– Igen, azt hiszem, te csak szereted a kakast, pont. A rövidnadrágja már nedves volt ott, ahol a farka hegye kiszivárgott az előcuccból, miközben nézte az anyja által felvett ócska bemutatót. Tudta, hogy korábban is voltak szeretői, de még mindig fiatal volt és viszonylag tapasztalatlan, és feldobta a tudat, hogy ő – az anyja – volt az, aki elvezeti őt a szex művészetének mélyebb megismeréséhez. Miután összeszedték magukat és átöltöztek, kicsúsztak a privát fekhelyükről, vissza a mellékútra, majd az autópályára, végül egy órával később a célállomásra szerelmi háromszög társkereső kihívás. Lefuttatta a nyelvét a száron, ameddig kényelmesen elérte, mielőtt egészen a hegyéig visszavezette.– Hadd vigyázzon rá a mama – mondta, mielőtt a férfi farka fejére tette a száját. Jason megragadta anyja csípőjét, és keményen és mélyen pumpálta, mint egy légkalapácsot, míg Bonnie két kézzel szorította izzadt melleit.– Gyerünk, bébi, gyerünk, tölts fel forró magoddal – könyörgött Bonnie rekedt suttogással, és Jason készen állt.Üvöltve érezte, hogy hatalmas dagály hasít át a farkán és kifelé a farka hegyén, miközben megfürdeti anyja gőzölgő, összeszorító punciját fehéren izzó faszmártással.

Szerelmi háromszög társkereső kihívás

TOP