Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

ed pillanatokkal később látta, hogy Stan a felesége szájába lövelli a nektárját, tudván azt is, hogy nem állt szándékában lenyelni belőle. Ha valaki elnyerné a legnagyobb mellekért járó díjat, Angela könnyen megszerezné ezt a díjat Egyesült Királyság társkereső oldal a legtöbb taggal.

Nemcsak gyorsan tetőzött, de még soha senkit sem látott ennyi tejszínt egyszerre kifújni. Valaki adott neki egy golfdivot méretű fűcsomót, ő éppen azt használta, fel-alá dörzsölte a tágra nyílt, kihelyezett hasítékán, és közben alaposan élvezte."A pokolba remélem, hogy nem lesz rossz a "viszketése" - jelentette ki Ned, és továbbra is figyelte őt."Nos, ha megteszi, rengeteg ember van itt, akik örömmel kaparják majd neki" - viccelődött Bob. Kénytelen volt feldobni azt a banánt, újat ragadni, és elölről kezdte a folyamatot. Bármilyen okból is volt ez, mindig is élvezte a forró, friss spermát. Amikor sikerült kivennie belőle annyit, amennyit Christy tudott adni neki, térdre rogyott, és végigköpte Christy melleit, majd elkezdte szopni őket, bekente saját arcát a férfi esszenciájával, miközben hátracsúszott. Ned, hogy egy közeli asztalnak dőlhessen, bekente a banán nagy részét a feneke körül és belsejében, mielőtt szúrását a nyílásba helyezte, majd lassan, gyengéden megkönnyebbült benne.. Nem tette. Janice Bob krémjével teli szájjal odasétált Christyhez, egy majdnem teli banánnal, amely még mindig benne volt, és Ted kénytelen volt egy pillanatra elengedni.
Ted meghámozta a felét a banánt, feljebb lépve a felesége mögé, ahogy az a lehető legtávolabbra tárta a lábát, hogy elférjen. Ned ekkor hallotta, hogy Christy kiáltott neki, miközben elkezdett előhozni néhány meleg ételt, amit korábban készítettek.„A vacsora már majdnem mindenki készen áll, de még mindig szükségem van egy kedves segítségre a férfi poitól” – tette hozzá kéjjel kacsintva.– Szóval...
a mellén, bárhogy is helyezték oda. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor ez a történet nem neked szól. Stan mosolyogva szánta rá az időt, és megengedte neki, hogy ezt tegye. Ned azon töprengett, mennyi ideig tart, amíg Christy felfedezi kedvenc kis fétisét, amit kétségtelenül egész este csinál. Ebben a pillanatban Candy összerezzent, és görcsökbe kezdett, miközben a puncija szó szerint felrobbant. Ned tudta, mielőtt véget ért az éjszaka, hogy tucatnyi meztelen férfi és nő fog benne úszni, vagy játszani a vízesés alatt, vagy csak forgolódni a fűben, és bármit megtenni, amihez kedve van.

Ned jól tudta, hogy az egyik cicitől a másikig tetszetős volt, a felesége pedig nagyon el volt ragadtatva a folyamattól.– Bassza meg!Bob pár pillanattal később felüvöltött.– Nemsokára itt is cukizni fogok!– figyelmeztetett mindenkit. Elfogadta, hogy a lány csak bizonyos dolgokat szeret csinálni, függetlenül attól, hogy mások mennyire furcsának vagy furcsának találják őket.És hogy őszinte legyek, Nednek el kellett ismernie, hogy Christy házassága több izgalmat és örömet okozott neki, mint azt valaha is gondolta volna. Angela abba is beleegyezett, hogy részese legyen egy kis meglepetésnek, amit terveztek, amiről Nednek fogalma sem volt.– Te raktad össze a cuccot Angelának?– kiáltott rá még egyszer a fürdőszobából.„Igen, minden készen áll, és indulásra kész” – jelentette be. Hihetetlenül hosszú vörös haja volt, ami egészen a bokáig omlott, több helyen fehérre csupaszította, így amikor bebugyolálta magát, úgy nézett ki, mint egy emberi cukornád karácsonykor. „Oké, akkor most ki fogja az egészet bedörzsölni helyettem, komolyan kérdezte. Janice, Christy másik kedves barátja gyorsan odalépett.

Egyesült Királyság társkereső oldal a legtöbb taggal

TOP