Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

pa ekkor felszállt az ágyra, és közvetlenül fölém került. Azt hittem, meg fogok őrülni, mert annyira felkavart a szájával. A legutóbbi alkalom után majdnem elfogytam.

Nem tudtam visszafogni magam, még mindig lenéztem az erekciójára. A puncim tele volt apám magjával, és akkor már csak arra tudtam gondolni, hogy a farka még egyszer a puncimban van. Lassan bementem, hogy lekapcsoljam a villanyt, amikor apám megmozdult.– Csak le akartam kapcsolni a lámpádat, apa – mondtam neki.– Maradj velem – miközben kinyitotta a szemét, hogy rám nézzen.
Ezt négyszer megtettük. Már csak néhány nap volt hátra attól, hogy visszamenjek az iskolába. Csak most kellett, hogy legyen, nem volt visszaút legjobb társkereső alkalmazások Franciaországban. Azt hiszem, a forró víz átsodort minket a határon.Éreztem, ahogy apám teste megmerevedik, és újabb adag szeretetet adott nekem. Mire végzett, a testem kontrollálhatatlanul remegett. A punci izmaim túlpörögtek, és minden cseppjét megfejtem apámnak.

Apám egy öleléssel üdvözölt, és a táskáimat a tartalék hálószobába vitte. Vacsoráztunk aznap este, és beszélgettünk, mielőtt apám bejött éjszakára.Általában későig ébren vagyok, és lefekvés előtt elmentem a fürdőszobába, amikor megláttam a fényt apám hálószobájának zárt ajtaja alatt. Apám nem volt mellettem, ezért visszahúztam a hálóingemet és kimentem a konyhába. Apám mélyen aludt az ágy tetején.Ő is meztelenül aludt. A puncim annyira tele volt apa krémjével előző este. Apám megetetett a farka minden egyes centiméterével. Még most sem vallhatom be magamnak, de szeretném, ha Apukám lenne a szeretőm. Lehajtotta az arcát, és a szájába vett egy mellbimbót. Most utálom beismerni, de annyira felkavart.
Láttam, hogy apám meghajlítja a hátát, és elárasztott magával. Hazajöttem az egyetemről, és egy hétvégét apámmal kellett töltenem.

Nyelveken csókolóztunk, és a következő dolog, amire emlékszem, az volt, hogy másnap reggel az ágyban ébredtem. Kicsit kinyitottam az ajtót és benéztem. Apám felváltva kezdte csókolgatni és szopni a kemény mellbimbóimat.

Apa ezután ismét belém dugta a farkát, és még dugtunk egy kicsit. Finoman kopogtam, de nem kaptam választ.

Apám erekcióját néztem, ahogy mélyen aludt a lepedőn.

Legjobb társkereső alkalmazások Franciaországban

TOP