Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

cetlire Marissa azt írta: "Utálok így elszökni, de úgy döntöttem, hogy megpróbálok egy korábbi járatot hazaérni. A fejlesztési konferenciákon gyakran több ülés is összeül egy időben. Fogtunk egy fülkét a társalgóban, és leültünk egymással szemben.Életekről, házasságokról, gyerekekről és mindenféle dologról beszélgettünk. Egy pillanatra rászántam az illatukat, majd megkóstoltam virágos jóságát. Köszöntünk, és megkérdeztük, hogy vannak. Megfordultam, hogy csatlakozzam hozzá a futás utolsó néhány mérföldjén. Csinosan nézett ki, és a nadrágja szép derekát, fenekét és lábát emelte ki. Azt mondtam: "Semmi gond, örömöm."Gyorsan elhagytuk a gőzfürdőt, lezuhanyoztunk és felmentünk a szobájába. Igent mondtam, majd azt mondta, hogy elvárja, hogy viszonozzam a szívességet, ha megteszi helyettem.

Mondtam neki, hogy meztelenül látva izgatott, és ő csak mosolygott. Fantasztikus volt nézni a száját, és láttam a nedvességet az ágyékában. Elmondtam neki, hogy miután megláttam meztelenül, elintéznem kell az üzletet, amikor visszatérek a szobámba. Kijelentkezéskor az ügyintéző adjon át nekem egy nagy, lezárt borítékot.Éreztem, hogy valami puha van belül. Marissa kipirult arcán látszott rajta, hogy kissé részeg bekötni lány jelentése. A beszélgetés sosem melegedett fel igazán, de szívélyes volt, és néhány perc múlva elnézést kértem magamtól, úgy éreztem, a beszélgetés a végére ért. A tegnap este szórakoztató emlékeztető volt arra, hogy miért szerettelek.

Mögötte futottam az ösvényen, gyönyörködtem a fenekében és a combjában. Ez nem történet, hanem egy régi baráttal való találkozás emléke, ami egy németországi konferencián történt. A frankfurti repülőtéren láttam, hogy Marissa a New York-i járatra vár, amellyel visszaviszem az államokba.

Néhány perc múlva kiböktem, hogy sajnálom, ha megbántottam.Úgy tűnt, ez volt a fordulópont, és elismerte, hogy megbántottam, de azon dolgozik, hogy megbocsásson nekem. Meglepett, hogy még emlékszem rájuk. Hamar elhagytuk a recepciót, és a szálloda bárja felé vettük az irányt.
Közel 30 éves koromban nősültem, és majdnem 20 éve élek boldog házasságban. Nem tudtam, hogyan reagálna rám, ha találkoznánk.

Egy perc múlva visszasétáltam a szállodába, és megpróbáltam megérteni az egészet. Körülbelül két órával a felszállás után a pilóta bejelentette, hogy motorhiba miatt visszatérünk Frankfurtba.

Bekötni lány jelentése

TOP