Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
U

gyanaz az ismerős érzés volt, amikor a masszív, vastag nyele kinyújtotta a puncilyukat, miközben a nő visszatartotta a lélegzetét, és megpróbálta elhelyezni a férfit magában!Néha beletelt néhány percbe, mire mindent a feszes köcsögébe kap. Kate Upton kiszállt a gépből, és izgatottan megölelte régóta barátját.– Katie!Scarlett Johanssen szorosan átölelte. Azt mondták neki, hogy ma találkozik a végső producerrel. Túl előkelő ahhoz, hogy friss legyen veled vagy bárkivel, Scar!"ScarJo egyetlen válasza egy morgás volt, és éppen abban a pillanatban értek el a limuzinhoz, a téma pillanatnyilag félre volt téve. Lassan dolgozott, fokozatosan növelve a hőt. Nem látott, de nagyon jól el tudta képzelni a férfi intenzív, mély szemeit, ahogy mindkettőt megvizsgálja, érezte a melegüket a saját csupasz, nedves, csöpögő punciján. "Úristen! Remélem, nem vagy udvariatlan Mr. A titkára megerősítette a holnapi találkozót ugyanebben az időben."– Éppen ma szállt le?megismételte: – Nem Rómeóról beszélsz, ugye?Scarlett arca vörösre vált.– Hallottam róla. És tegnap azt mondtad, hogy udvariatlan voltál vele.– Ne hidd, hogy nem rúgtam magam újra és újra emiatt!– Szóval mit tehetek?ScarJo reménykedve nézett Kate-re. Scarlett elmondta gondjait egy figyelmes és együttérző Kate-nek."Ó haver! Be vagy cseszve, drágám!"– mondta Kate, amikor végzett.– Nem ismered, édesem, nagyon bosszúálló. Ebéd és hosszú szunyókálás után Rómeó megbaszta Larát és Preityt. Kate felsóhajtott.– Használhatod a hálószobámat. Egy zseni vagy. Elképzelte, hogy feltúrja a rövid ruhát, hogy Rómeó beléphessen.

Abban az intenzíven izgatott állapotban, amelyben volt, azt képzelte, hogy hallja, ahogy a punci nedvecseppek a lepedőkbe csapódnak szélesen széttárt térdei között. Jake is jelen volt. Jake azt mondta neki: "Holnap is ugyanúgy kell öltözned!""Igen, éppen ma szállt le Los Angelesben, a gépe késett, így ma nem tudott ideérni.

Nélküle a projekt nem jöhetett volna létre."Miközben beszélgettek, Scarlett érezte, hogy forog a feje építőipari társkereső oldal. Sokszor használta, és miután így használta, két-három napig fájt. Kate elborzadt. Volt olyan üzletben, amit nem említett. A trénerei, Rómeó tapasztalt szajhái büszkék lettek volna arra, ahogyan keményen megcsinálta anélkül, hogy felébresztették volna. Néhány perccel később Preity odajött, ahol ültek, megfogta Kate-et, és az ágyhoz vezette.

építőipari társkereső oldal

TOP