Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
H

amarosan érezte, hogy orgazmusa árulkodó jelei közelednek, és felkiáltott a heves élvezettől, miközben az elakadt cum kötele vastag kötele után robbant le a lány torkán. Lehet, hogy a leghízelgőbb izzadságot viseli, és akkor is észrevenné a fenekét leírást magadról az online társkeresőhöz.

Kelly felkiáltott fájdalomtól és örömtől a behatoláskor, de gyorsan magához tért, és visszalökte a fenekét. Ledobta az ágyra, és letépte az ingét és a melltartóját, szabaddá téve feszes testének többi részét. Míg az apja úgy bánt a feleségével, mint egy királynővel, a lányaival pedig mint a hercegnőkkel, addig más nőket tárgyiasított online társkereső tanácsadó állások Egyesült Királyságban. Dan egyetlen gyerek volt, és mindkét szülőjével jó kapcsolatot ápolt, bár egyikük sem értette teljesen az intellektusát. Negyven körül rájött, hogy a lány már egyáltalán nem sír és zokog, hanem minden ütésnél halkan nyögött.

Ez volt az első alkalom, hogy meglátta a lány arcát a verés kezdete óta, és megdöbbent, amikor meglátta a lány szemében az abszolút vágyat. Jelenleg csak a faszra vágyott, és nem érdekelte, hol és ki van. Egyetlen erős lökéssel markolatig a lány belsejébe temették.

Teste magától ringott és vergődött, mintha nem tudna uralkodni felette. A lassabb tempó lehetővé tette Kellynek, hogy magához térjen, mielőtt kemény tagja ismét a torkához nyomódott. Mielőtt észrevette volna, belelőtt a seggébe, és megtöltötte a cuccával. Dan Henderson úgy nézett ki, mint az átlagos srác, átlagos magassága, átlagos megjelenése, de átlagon felüli intelligenciája és átlagon felüli bája volt.
Nem szólt egy szót sem, csak visszavette a bugyit, és bemászott az ágyba. Kelly még többször is rajtakapta, amint fel-alá nézte őt és a kishúgukat. Dan is jó gyerek volt, amikor felnőtt, de az elméje mindig járt, próbálta kitalálni, hogyan érje el ezt vagy azt. Kelly érezte, ahogy a farka kitágul a szájában, ahogy jött, ami kiváltotta a második orgazmusát.
Nem kellett dolgoznia, és Dan soha nem esett szóba;szívesen jött haza egy jól főtt ételhez és jól berendezett, tiszta házhoz. Körülbelül egy évvel házasságuk után Kelly édesanyja hirtelen meghalt agyvérzésben. Fizikára tanította a szobatársát, ezt a munkát azért vállalta el, hogy mindig legyen néhány dollár a zsebében, és amikor először meglátta, azonnal beleszeretett. A két egymáshoz közeli veszteség miatt Kelly depresszióba esett.

Leírást magadról az online társkeresőhöz

TOP