Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

csápok lassan vonaglottak egyszerre különböző irányokba, hajlítva, tekergőzve és folyamatosan szövődve, kanyargós és szinte hipnotikus mozgásmegjelenítéssel.
A tavon túl erdős domboldalak emelkedtek, a domboldalakon túl pedig hófödte hegyek.– Néha arra gondolok, hogy elmeneküljek – suttogta álmodozva."De hova mehetnék? Nem ismerek senkit..." Elmerülten bámulta a távoli hegyeket, és egy új életről álmodozott magának, távol a nevelőszüleitől. Soha nem csókolták meg. Egy pillanatig csak állt, boldogtalan arcát aranyló napfény világította meg pg társkereső oldal.

Küszködve emelték fel a padlóról. Akiha felnyögött aggodalommal. Kábultan felkapta a fejét. Elborzadt elbűvöltséggel nézte, amint egy csáp hegye becsúszik a melltartója alá.
Csápjainak alsó része valamivel halványabb zöld volt, és számos halványrózsaszín korongszerű szívószál borította, amelyek időnként összerándultak és kitágultak, ahogy csápjai a levegőben emelkedtek.„Tudom, milyen magányosnak lenni” – mondta Akiha. Messze a tavon egyetlen, kifakult vörös vitorlát látott. Pillantatlan tekintetének nyugodt intenzitása a gyengédség és a kíváncsiság felé indította. A karját megragadták.

Lenézett magára, és közben a lény felnyögött, és egy csáp sötétzöld hegye néhány centire került a csupasz lábától. Semmit sem tehetett, hogy elkerülje a finoman kutató csáp elől.Érezte, hogy próbaképpen a puncijához hajlik, lágyan megmarkolva legintimebb magánhelyét.

- Hagyd abba, te szemtelenség, különben nem jövök többé hozzád – kuncogott Akiha. Nagy keblei remegtek és megemelkedtek blúza feszes fehér keretein belül, miközben a lény lassú és megfontolt elszántsággal követte. Kiszabadította a lábát, és ellépett a lénytől. Rövid szoknyája a lába körül csapott, a póni farka pedig ugrált.

Pg társkereső oldal

TOP