Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

rősen kellett koncentrálnom, hogy ne nyűgözzem magam, miközben fellocsoltam a levét, a kedvenc ízem a világon.
A kulcs átüti a zárat, kinyílik az ajtó és belép. Aztán érzem, hogy a csípője az arcomba csiszolódik, és még jobban kezdek ölelni, tudván, hogy bármelyik pillanatban megkóstolhatom úrnőm levét. Tizenöt percig masszíroztam a jobb lábát, ügyelve arra, hogy gyengéden és fokozottan ügyelve a lábujjaira. Ahogy felnézek „isteni templomára”, ahogy ő nevezi, kiszárad a szám a várakozástól. Rövid szünet után az Úrnőm lenyúl a tányérjával, és szó nélkül lekaparja a maradékot a tányérjáról a földön heverő tálamba. Az úrnőm azt mondta, hogy nagyon boldoggá tesz.
Csak bámulni tudok, és megbabonázva a hangtól, amit a papucs csendesen a sarkához csap. Ott van.
Már kemény a farka. Már a visszatérése előtt feltettem a vízforralót, így nem tartott sokáig a tea elkészítése. Kicsit izzadságot érzek a homlokomon, és megnézem, hogy minden rendben van-e, ahogy akarta. Ismertem a rutint, így nekiálltam dolgozni.Óvatosan megcsókoltam a jobb pumpája lábujját, és finoman levettem a lábáról, ügyelve arra, hogy ne érintsem meg. Válaszoltam.– Megtiszteltetés lenne, ha megengedné, hogy masszírozzam őket.– könyörögtem reménykedve. Ott volt, csodálatosan nézett ki.

Most masszírozd őket."Ő rendel kapcsolatok társkereső oldal. Ez egy 5-ös méretű, fekete bolyhos öszvérpapucs, amit hordásakor, besétálásakor, lógósan vagy bármi máskor mennyei megjelenést kölcsönöz neki, javítva az amúgy is tökéletes harisnya lábát. Odavittem neki a teáját, miközben olvasta a könyvét.– Itt van a teája, úrnőm – mondtam az elismerés reményében.„Jó rabszolgafiú” – válaszolta –, térdelj le előttem, asztalt kérek. Az úrnőm mindig meg tudja mondani, mikor fejeztem be a vacsorát. Meglátom a szoknyáját a harisnya teteje mellett. Szívesen olvasnám a megjegyzéseiteket ezzel kapcsolatban..

Feladatom befejezésekor a koncentrációmat megtöri gyönyörű hangja, a "Slave, tea". Most magassarkút hord harisnyával.
De megérdemlem, hogy imádják a lábam, és te vagy az egyetlen, aki itt van, így masszírozhatod őket egy darabig, amíg azt mondom, hogy hagyd abba. Fehér blúzt és sötétkék szoknyát viselt, amely közvetlenül a térd felett ért véget egy hozzáillő kabáttal. Nem sokáig laktam az úrnőmmel főállásban. Körülbelül fél óra-negyven perc elteltével levette a lábait a hátamról, és letette mellém a földre."Nem szép rabszolga a lábam?" - kérdezte.– Igen, úrnőm, valóban gyönyörűek. Tudta, hogy ez milyen érzéseket kelt bennem, tudta, hogy a lába rajtam van, de én nem láttam. Először kiválasztom a megfelelő szivattyút. Aztán elhúzta a lábát, én pedig megköszöntem neki, hogy megmasszíroztam a lábát. Ide emeltem a jobb lábamat, levettem a papucsát és oldalra tettem. Vágytam rá, hogy tovább szagolhassam, de tudtam, hogy a pumpákat ki kell takarítani, ami önmagában nem sérelem, mert el tudtam képzelni, milyen örömmel látja úrnőm tiszta pumpáit, bár soha nem engedte. Ahogy meztelenül térdeltem az ajtóban, kivéve a luxus áttetsző csipke felsőm, feltartott harisnyám. Ahogy bemásztam a nappaliba, és arra koncentráltam, hogy ne öntsem ki a teát, ma látom először az Istennőmet egészben. Még csak néhány hét telt el, de ez alatt a rövid idő alatt a háztartási készségem a semmiből a kivételessé vált úrnőm kedvességének köszönhetően.

Harisnyás lába a kezemben volt. Aztán érzem, ahogy a keze megérinti a fejem hátsó részét, és figyelmeztetés nélkül beljebb lökte a fejemet olyan helyzetbe, ahol nehezen kapok levegőt. A 43 éves úrnőm, Tina úrnőm mindig csodálatosan néz ki.Öt láb magas, barna hajú és barna szemű. Ez már ismerős rutin volt.

Kapcsolatok társkereső oldal

TOP