Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

em akartam őt, féltem tőle. A feladatvezetőm felsóhajtott."Ázzadt. Sehogy sem tudtam elhúzódni.Állkapcsa rosszallásba és dühbe szorult.

A csuklórögzítőmnél fogva talpra húzott, és átdobta a testem a farönkön.Éreztem a kezeit a derekamnál, ujjait a nadrágom derékpántjába görbülve.- nyöszörögtem, és egy könnycsepp kezdett legördülni az arcomon. Nyögtem, és hátradőltem a fogvatartómnak, a javítómnak. Nevetett, és hátrált egy lépést. Nagyon közel tette a száját a fülemhez, és azt suttogta: "Szeretem, ha uramnak szólít. Vedd le rólam a kezed!""Ne tegyen magát ártatlannak. Reméltem, hogy egy kis szemtelenség elég lesz, és a hőség enyhül, ahogy továbbmegyek az ösvényen. A választás hirtelen sokkal könnyebbé vált.– Használj engem, kérlek t betűvel kezdődő társkereső oldalak.
Lehetetlen volt nem mozgatni egy kicsit a csípőmet, és nem érezni a nedvességet és a meleget a nadrágomban stanley repülőgép társkereső táblázat. Meg akartad mutatni magát, most már érted."Átmászott a rönkön, és elém állt. A fogvatartóm felkuncogott a nyafogásomra, amikor megfosztották férfiasságától a számban. A fenekem a levegőben volt, tökéletesen kerek és telt, kiállítva az idegen számára.
Nem tehetek róla, hogyan reagál a testem! Kérlek, ne bánts tovább!"A férfi térde lökött fel és hátra. Tudok adni valamit, amibe beleharaphat, ha kell, de ezt méltósággal fogadja, és némán. Ha felteszed azt a képet, bizonyítékom van."A kínzóm megállt."Nem egy hülye ribanc, ugye? Okos ribanc. A félelemen keresztül átjött egy kis gyönyörcsepp.
Két hetyke mell, jól bekeretezve a körülöttük lévő ruhákkal, álarcos arc alatt.Örömmel ejtettem a fotós chatben "A biztonság az első!"A lájkok azonnal elkezdtek felbukkanni alatta. Nem hittem, hogy lehetséges, de a fogvatartóm felgyorsult. A szemem sarkából láttam, hogy még fotózik, esetleg filmez. Kérlek, kérlek, tömj rám a gyönyörű farkaddal. Azt akarom, hogy dugd a picsamat, amíg nem könyörgöm, hogy hagyd abba, mert túl fáj, hogy folytassam, és sétálj viccesen napokig. A bőr finoman megérintette nagylelkű fenekemet, érezve, hol ér majd a ütése. Tüzet éreztem iránta a mellemben, a pincámban, a számban. A férfi a kezéhez csapta az övet.– Hajolj a rönk fölé, te undorító szajha.nyöszörögtem."Kérlek, ne.

Gyorsan lehúztam az ingem és a fogvatartómra néztem. Egyik keze megmarkolta a csípőmet, és erősen tartott, ahogy hirtelen egészen a markolatig zuhant. Fejhallgatóval és maszkkal mentem ki, készen állok sétálni, egy kicsit a friss levegőn lenni.Élvezem a fákat és a magamra szánt időt. Vezetékes volt, és nagyon erős volt a szorítása.
A fogvatartóm elmosolyodott, és a nyelvemre tette a farkát. A számba akarom és a pincámba. Ne többet, kérlek! Ígérem, soha többé nem csinálom.""Te is így könyörögsz a kakasért? A punciért? Kétségbeesetten és térdre ereszkedve? A te szád a kakastól annyira folyik, mint a pina?"Odanyúlt, és lehúzta a maszkot az arcomról. A csípője erősen hátrahúzódott, a farka pedig hirtelen pukkanással hagyta el a számat. Bedugtam a zsebembe és mentem tovább. Felkiáltottam, amikor belépett hozzám, a már átázott puncim pedig újabb léfröccsent ki. Velem jössz."Elkezdtem kiáltozni, segítséget keresni, de közel jött a fülemhez."Ha megpróbálja elmondani az embereknek, csak elmondhatom nekik, hogy kitette magát itt a parkban.
Szajha vagy, és szereted mutogatni magát. Kezdeti nyöszörgéseim a fájdalom és az élvezet mély nyögéseivé változtak.
Talán elengedne."Változás a tervekben. Rohanás volt a kép készítése, kitenni magam egy ilyen nyilvános helyen.

T betűvel kezdődő társkereső oldalak

TOP