Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

oha nem Antony volt az első szerelme, és nem is lobbantotta fel a mellében az ellenállhatatlan szenvedély tüzét, ő volt az a férfi, akivel feleségül vállalta, és aki elvette a szüzességét. "– Ez valóban értékes információ, Kiscica. Túl fáradt volt ahhoz, hogy egyen. A férfi nevetett, és egyik kezét a vállára tette. Amikor önkéntes ápolónő lett, biztosították róla, hogy a kormány katonák tisztelettel bánnak vele, de a lázadás kezdete óta a rezsim más férfiakat, kegyetleneket alkalmazott olyan feladatok elvégzésére, amelyekre a jó katonák nem voltak hajlandók.

Lelki szemében tinédzserként látta magát, amint a faluja feletti dombon a nagy almafa alatt ül, és figyeli a lenti piacon zajló nyüzsgést. A nyelve végigsiklott a szélén. Hallottam pletykákat civilnek álcázott lázadókról, akiket kicsempésztek a kormányból... Mellesleg, rendesen gyógyul a sebe?Mogorván nézett rá.– Ne tégy úgy, mintha nem tudnád hogyan írjunk jó profilt a társkereső oldalon. A lázadást támogató falvak némelyikében széles körben elterjedt gyilkosságokról és nemi erőszakról szóltak a pletykák, és bár a vonaton az összes férfi katona volt, Gabriella örült, amikor az utolsó befejezte az evést, az ivást, és végül elment aludni. Érezte, ahogy a szíve a mellén ver. Tudod, mit fognak tenni, ha megtudják."Valóban igen, Kiscica. Nem vagyok olyan, mint a többiek. És akkor kibaszlak."– És megígéred nekem a hallgatásodat?– kérdezte halkan. A két lázadó harcos jelenléte ezen a vonaton értékes információ, nem beszélve a lázadó feleségéről, egy áruló csempészről az önkéntes ápolónők között.

A két férfi inkább fegyverrel és robbanóanyaggal harcolt, de a lázadóknak veszélyesen hiányoztak a fegyvereik, és tudták, hogy a harc finanszírozása ugyanolyan fontos, mint a tényleges harc. Az elméjében a képek arról a faluról szóltak, amelyet sok órával azelőtt elhagyott, talán örökre. Miután munkát találtam a városban, Visszajöttem, és megpróbáltalak megkeresni.
Most egyedül volt egy üres étkezőkocsiban, kimerülten egy egész napos sebesült katonák ellátása után.

Hogyan írjunk jó profilt a társkereső oldalon

TOP