Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ost már teljesen beleszeretett ebbe a csodálatos kakasba, és alig várta, milyen csodálatos érzéseket fog érezni, amikor Steve megtölti a hosszával. Lisa szeme azonnal a farkára húzódott. A lépcsőtől egy kis távolságra a folyosón Steve kinyitotta egy szoba ajtaját, és mindenkit beengedett először. A vacsorabeszélgetés nagy része azokra a szokásos témákra összpontosult, amelyekkel az új ismerősök foglalkoztak, és Steve és Andrea minden alkalmat megragadtak, hogy szexuális célzásokat illesszenek be a beszélgetésükbe. Nyugodtan feltehetsz neki bármilyen kérdést, amit szeretnél. Steve és Andrea elbeszélgetett egymással, és David megragadta figyelmük elterelésének lehetőségét, hogy Lisához hajoljon.– Megérkeztünk – suttogta vissza –, lássuk, hová megy, oké?nyitva hagyva David számára, hogy ezt akár kijelentésként, akár kérdésként értelmezze.

A szoba mérete könnyen elfért a már ott tartózkodó tíz-tizenkét pár. Koktélok hatkor, vacsora azonnal hétkor. Miközben beszélgettek, és áthaladtak a szobában, nem tudták nem észrevenni, hogy a párok közül sokan jobban ismerik egymást, mint mások. Lisa most meztelen volt, David pedig még mindig a nadrágjával küszködött társkereső triumph motorkerékpárok.

"Ez olyan kurva meleg! Nem hiszem el, hogy tényleg élvezem, ahogy nézem, ahogy szopja a farkát.". Nem ismerte őt, ő nem ismerte őt, mégis hagyta, hogy dörzsölje a fenekét, méghozzá olyan erotikusan, és úgy tűnt, a férje helyesli. Miközben Andrea beszélt, Steve nagyon könnyedén Lisa fenekére támasztotta a kezét.– A fenekemen van a keze!gondolta magában.

Társkereső triumph motorkerékpárok

TOP