Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

nnyira szenvedélyes volt, hogy még ő is nehezebben vette a levegőt, szíve olyan dühvel dobogott, amelyet már rég nem érzett. Miki az olimpiára induló világranglistán az ötödik helyen végzett, de az elmúlt év sorozatos ilyen-olyan bemutatói azt a benyomást keltették, mintha egy átlagos korcsolyázó lenne, amit az ugrásigényes programjai is megerősítettek. Szemei ​​rebbentek, ahogy még közelebb lépett a kitűzött célhoz, Mao égetően forró puncijának pézsmaillatát még erősebbé tette az izzadság, amelyet a több intenzív perc alatt feldolgozott, amivel ezüstérmet szerzett. Mao hátranézett, és elmosolyodott, a szemében csillogott. Ez nem bántotta sem Rochette-et, sem az amerikai Rachael Flattot, akik talán a két legunalmasabb sportoló, akit a sport valaha is termelt, de a negatív sajtó lassan és biztosan megviselte a jószívű nőt.– Ez gyönyörű volt – mondta Miki a vidéki asszony fülébe.– Nagyon büszke voltam ma este. Nem is ő volt az egyetlen, kommentelőtársai ernyedten bámulták a szemük előtt feltáruló erotikus jelenetet, mellkasukat a nők hangos és hanyag csókjai csapták össze. Nem derült ki, hogy nem megy sehova, a huszonéves lány ellazította a testét, erotikusan sóhajtva viszonozta a tinédzser kimerült ölelését. A nevek és helyek kitalált módon szerepelnek, és nem valós személyeket vagy létesítményeket ábrázolnak.) Az éljenzés még mindig ment, a gyűlés felállt, hogy megtapsolja a trió női, bajnoki címet. Miki nem riadt vissza. Ehelyett úgy tűnt, minden lélegzetvétellel erősebb lett, mintha Mao illata valami ősi szagát érintette volna meg az agyában, és egyre magasabbra terelte volna vágyát.
Megvárta, amíg elérik a központot, és teljesen egyedül voltak, mielőtt megpördült volna, hogy válaszoljon barátjának oly módon, hogy a közönség elakadt. Mao már keményen dolgozott, mire megálltak, orrát Miki sötét fürtjei temették, miközben rózsaszín nyílását és ráncos redőit csapkodta. Lehet, hogy Yu-Na Kim az elismert királynő ribanc itt Vancouverben – a dél-koreai örült hazája korcsolyabizottságának, hogy helyet biztosítson a játékokon –, de még ő is elsápadt Maóval szemben, aki az evés vitathatatlan bajnoka. Férfiak és nők, fiatalok és idősek, még a korcsolyázó társaik is mind szurkoltak nekik, az arcok tengere összemosódott az idő múlásával, Miki pedig egyre agresszívebbé vált kitűnő orális élvezeteivel. Mikit karnyújtásnyira tartva ellökte magát a faltól, és együtt korcsolyáztak egy lassú kört a jégpálya körül. Kicsit elmozdulva felnyúlt, és megragadta Miki sima jelmezének cipzárját. Virágok záporoztak a meztelen, izzadt párosra, mint az égi ajándékok, az elismerés jelei azoknak a nőknek, akik túlszárnyalták a halandó szépséget, és oly módon képviselték hazájukat, ahogyan kevesen merték. Mao úgy találta, hogy ez hasonló hatással volt rá, de csak azért, mert úgy vélte, Miki az idejét vesztegeti egy elvált válóval, amikor olyan valakivel lehet együtt, akinek ugyanazok az érdeklődési körei, és elég szép ahhoz, hogy megérdemelje őt. Meleg mellkasa, csillogó bőre, erősen megcsókolta a nőt, szorosan átölelte, miközben remegő testének értékes időt adott a felépülésre. A huszonkét éves lány felnyögött, pontosan tudta, mire gondol Mao, de nem akarta megállítani. tempójában, és arra összpontosított, hogy hosszan, mélyen nyalja, biztosan érezte magát a csontjaiban. Vágya elektromos, állatias volt, és nem fogta vissza magát, miközben Mao melleit megmarta, és kezeit meztelen testén húzta.
Elkorcsolyáztak, megvárták, míg lekerülnek a jégről, majd átkarolták egymást, és bekísérték magukat az öltözőbe, mint a régi szerelmesek. De minden alkalommal, amikor megpróbált eltávolodni a faltól, Miki minden erejét arra használta, hogy a helyén tartsa, miközben lakomázott, és arra kényszerítette Maót, hogy rágja meg az alsó ajkát, miközben a testét belülről és kívülről egyaránt megtámadták randevúzási események seattle-ben.
Hátranyúlt, és lassan elkezdte kihúzni a body cipzárját. Mély lélegzetet vett, megpördült, jégpermetet bocsátva a levegőbe, és a ruhája többi részét lenyomta a hosszúkáján.

Az idősebb nő volt olyan kedves, hogy segítsen, feltartotta, hogy Mao koncentrálni tudjon, és majdnem a fenekére esett, amikor a térdelő szépség mindkét kezével felnyúlt, és két ökölnyi anyagot tépett le az ágyékáról. Izzadság tört ki a meztelen testén a jégből felszálló hideg levegő ellenére, és nehéz volt egy helyben tartani magát. Egy másik pár hölgy szállt jégre, miután elmentek, és az éljenzés teljes erővel visszatért. az egész műkorcsolyavilág előtt.– Miki!ő sírt."Miki, ne! Hagyd abba, kérlek!"A szeretője habozott, Mao kihasználta a nyugalmat, hogy karjai alá ragadja és talpra rántsa.

A negyedik hely nem adott volna érmet a nőnek, de minden bizonnyal nagyban megváltotta volna hírnevét. Behunyta a szemét, és elpirult, amikor a közönség csatlakozott, és ütemre tapsolni kezdett. Mao és Miki addigra már túlságosan el voltak foglalva a párás zuhanyzóban ahhoz, hogy észrevegyék, nem szappannal, hanem a szájukkal tisztították egymást.. Az illata erős volt, de kellemes, a hőség kellemes kontrasztot alkotott a jég hűvösségével, és nem sokkal később azon kapta magát, hogy vadasszony módjára nyáladzik, miközben Miki finom nedűiből lakmározott. Csupán arra várt, hogy Miki abbahagyja a hintázást, majd lassan megcsókolta a nő kimerült testét, és elöntötte szeretettel.

De ma este minden fogadás eldőlt, a tinédzser Miki szájába kényszerítette a nyelvét, és addig szondázott, amíg csak forró Andót kóstolt meg. Túlságosan el volt foglalva azzal, hogy szegény Miki Andót nézze a pálya szélén, aki újabb áldozata volt Joannie szimpátiájának. Hibátlan aranybarna bőr, tökéletes test, dús szeméremszőrzet és olyan szamár, ami nagyon közel állt Miki sajátjához – egyszóval ő volt a legjobb sportoló. A tömeg ekkor megvadult, a kép átült az aréna hatalmas képernyőire. Hússzínű harisnyája rongyos maradt, de mielőtt eltávolíthatta volna, Mao lenyomta a maradványokat erős lábain, és végigsimította Miki sima bőrén.

Randevúzási események seattle-ben

TOP