Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

férfi lágyan elmosolyodott, és hüvelykujjával végighúzta a lány ajkát.– Hamarosan hazamegyünk, kedvesem, csak pihenned kell, és vigyáznod kell magadra és a lányunkra. Furcsa csönd is volt, és amikor Harleyre nézett, a férfi elvigyorodott.– Mindenkinek azt mondtam, hogy holnap otthon leszünk, és arra gondoltam, ráférne egy éjszaka, hogy megszokja a helyet, mielőtt túllép a látogatók miatt.

Csak arra tudtam gondolni, hogy meg kell halnia, el kell helyezni. Mindannyian nagyon aggódtunk, amikor kivitt a templomból, de aztán megtaláltuk, hol vagy, és tudtam, hogy élsz. Nyilvánvaló volt, hogy az anyja és Maggie keményen dolgoztak a díszítésben, és amikor meglátta a lámpát, megrázta a fejét."Ó, dehogyis, semmi esetre sem van az az átkozott ronda az otthonomban. A házat, amely az új otthona lesz, erősen megvilágították, és transzparensekkel és képekkel díszítették, amint felfelé haladtak a felhajtón. És a helyünk készen áll, csak arra várunk, hogy hazajöjjön."Úgy beszélt, mintha a lány hallaná, amit az orvos szerint lehet. Ne feledd, anyukád megbotránkozott, amikor elmondtad neki azt akartad, hogy vörös és fekete selyempanelek lógjanak le a szoba közepéről, mint egy sátor, és hogy azt akartad, hogy az ágy nagy és nyitott legyen, meg minden...?"- Igen, de... Felhívod az embereket?"Már itt voltak, az enyém, a tied, a miénk társkereső oldal kempton park. Az FBI helyi irodája meglátogatta, de soha nem kérdezték meg, mi történt a kabinban, és ahogy teltek a napok, nem volt biztos benne, hogy el tudta volna mesélni nekik a történetet.

De uram, milyen szerető volt a férje. le, mint egy veszett kutya.""Hé, kész és vége, most már hazamehetünk, hozzám vettél feleségül, mielőtt minden összejött, emlékszel?"A kis esküvő a város kis templomában az volt, amit akartak randevúzni egy beteg reddittel. Ettől elmosolyodott.– Hallottam, hogy azt mondtad, hogy anya és apa Crossroadsba jönnek élni?Harley bólintott."Az apádat idézve: "Te és Katie itt van, és minden, semmi értelme nem volt nekik Oregonban élni, és valakinek szemmel kellett tartania, amikor dolgozom." Nekem is jött az ötlet. Akárhogy is, soha többé nem fog hozzányúlni, bármennyire is jó szerető volt.

A gondolat átfutott Harley agyán, ahogy hátradőlt a kórházi ágy melletti széken, és nézte, ahogy Keni alszik. Soha nem nyúlt hozzá szexuálisan, de az idő nagy részében a pokolba ijesztette.

Társkereső oldal kempton park

TOP