Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

iután végignéztem az összes legleleplezőbb ruhát, amit birtokoltam, kiválasztottam a ruhámat randevúzni egy beteg reddittel. Az én nemem és az eper egyesített levét ölelgeted. Lenyúlok a fejedig, simogatom puha hajad, miközben felkiáltok az eksztázisban.
Kevesebb, mint egy órával később arra ébredsz, hogy az ágy lábánál térdelek, és nejlonzsinórral kötözöm a lábad az alsó ágylécekhez. Nem vette észre, hogy nem azon az úton megyek vissza, amelyen jöttem, hanem egy Holiday Inn felé, nem messze a repülőtértől.

Nyelvünk egymás szájában csúszkál, ízlelgetve a nyálunk édességét. Minden alkalommal mélyebbre hatolsz belém, amikor előre ringatózom, mosolygó arcod irányába. A szoba közepén egy kocsin egy vödör jégbe merült egy üveg pezsgő. Dugok egyet a számba, miközben visszasétálok a kitűzött alakodhoz. Még mindig meztelenül felkelsz az ágyból, és bemész a fürdőszobába. Egymás mellett alszunk, a lábad és a kezed még mindig az ágyhoz kötve.
Reggel felébredek és bemegyek a zuhany alá. Kipattintom a dugót a pezsgősüvegből, és hosszan kortyolok a szőke likőrből. A csípőd megemelkedik, ahogy leengedem a számat a rúdra.

Az alig létező tangám nedves volt a lábaim között. Az ágyhoz közel lépve lehajtom a fejem, hogy ajkaim közül a folyadék a csupasz mellkasodra szivárogjon. A borgyöngyök keverednek az izzadtsággal, amely a gyönyörű testedre tapad. Megnyalod a szádat, miközben pillantásod követi az epret a kezemben, végigszalad a húsomon, mindegyik mellbimbóm körül és a lábaim között.
Elhúzom a szádtól, így nyöszörögsz. Halkan felnyögsz, mélyebben elernyedsz a fejed mögötti párnákban.

Egy óra múlva felkeltem és kimentem a kocsimhoz. Nem sok időbe telik, hogy cukikodj, látva, ahogy a nyelvre szorított puncim úgy fejti ki a cumit a farkadból, ahogy a torkom soha nem tudta.
A szél belefújt a hajamba és a bőrkabátba, ami alig ért a térdemig. Gondoltad, hogy visszamegyünk a házamba egy kis játékra, de még soha nem jártál a házamban. Az én nedvességem íze a természetes cukrokkal kombinálva túl sok ahhoz, hogy elviselje. Egyenként veszek be minden labdát a számba, finoman szívom, miközben simogatom a farkad bevezető üzenet a társkereső alkalmazásban. Mielőtt észrevenné, a tejszínhabos doboz a kezemben van. A csuklója fáj és vörös, de nem vesztegeti az időt azzal, hogy előrenyúljon, hogy kioldja a lábát.
Visszajössz a fürdőszobába, és kiveszsz egy másik óvszert a pénztárcádból. A lábamon selymes fekete combszárat viseltem, harisnyakötőhöz vezető harisnyatartókkal.

Ajkad a csiklóm köré fonódik, úgy szoptat, mint egy kurva, akit túl sokáig megfosztanak a kakasoktól. Lábaim karcsú tested köré fonódnak, karjaimat pedig a válladra borítom, miközben megcsókollak.
A családommal vacsoráznék, te pedig felszállsz egy taxira Steve házához, és reggel felhívsz.

Randevúzni egy beteg reddittel

TOP