Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
F

el akarod hordani nekem ezt a bugyit?"Beletelt néhány másodpercbe, mire kimondta a választ.– Igen, kérlek, vessenek bugyiba. Előzetes tudásomból és abból, ahogyan nem találkozhat fürkésző pillantásommal, tudtam, hogy hazudik, de ezzel később foglalkozni kell, úgyhogy hagytam a dolgot, és folytattam."Jó, akkor mivel ez az első kirándulásod szaténnal és csipkével, úgy gondolom, hogy valami feketében jól jönne. Megvontam a vállamról, és hagytam, hogy a bokám köré gyűljön. „Nos, hadd mondjam el, csodálatos érzés.
Állj fel rabszolga, itt az ideje, hogy megtapasztald, milyen jól érzi magát egy bugyi a legtitkosabb részeiddel szemben."Nagy nehezen feltápászkodott, kezei még mindig tehetetlenül bilincseltek a háta mögött. Szülei elváltak, amikor mindössze öt éves volt, így anyja és nagynénje nevelte. "Mindjárt visszajövök."Ismét elmentem a komódhoz, csipkés fekete melltartóval, derékbőrrel és harisnyával tértem vissza. Van egy csemege a számodra abban az esetben. Azt hiszem, természetemnél fogva félénk vagyok.
Már nincs farkad gyufakészítő íjász. Bevezettem a szabad szobámba, abba, ahol használtam. Fantáziáltam egy ilyen pillanatot, de soha nem gondoltam volna, hogy saját bőrömön tapasztalhatom meg." "Jó, ez az a hozzáállás, amit keresek. A teste erre egy kicsit megugrott, a meglepetéstől először egy kis fájdalom, majd nedves szám melege riasztotta meg.– Ez meglepett kedvencem?– kérdeztem ravaszul.– Nos, még sok meglepetés vár rád, mielőtt elhagyod a szobát. Ideje volt kideríteni.– Értem – mondtam mosolyogva."Hol van most? Nem tudom elképzelni, hogy túl boldog lenne, ha tudná, hogy nőket szedegetsz egy bárban."Az arca megdöbbentté vált, miközben dadogta: "Nem állt szándékomban találkozni veled! Már mondtam neked, hogy ha nem jöttél volna át az asztalomhoz, soha nem közelítettem volna meg.
Nagyon tehetetlen vagy, hogy megállítsd. "Amíg ezt a derekadra rögzítem. Még bemutatkozással sem, ha Jessica nem vállalta volna a kezdeményezést, soha nem jöttünk volna össze.
Tudod hogy akarod. a játszótársaim. Folytattam az indoktrinációját vezetés közben. felfedezni a benne lévő finom dolgokat?"„Ó, nem!” – kiáltott fel.– Soha nem csináltam ilyesmit. Egy igazi nő nem teljesnek érzi magát, hacsak nincs rajta melltartó és harisnya. Mit találsz olyan lenyűgözőnek?"– Sajnálom – dadogta.– Nem akartalak megbántani.– Ez teljesen rendben van. Honnan tudtam ezt?Nem igazán tudom puszta szavakkal elmagyarázni. Talán ez volt az a bizonytalanság, amivel rám nézett, soha nem bámult, de nem is fordult el teljesen.

Már több mint tíz perce néztem, ahogy engem figyel, és egyszerűen tudtam. A kezembe fogtam a fejét és magam felé húztam, orrát erősen belenyomva a dombomat borító fehér szaténba.– Vegyél mély levegőt, drágaságom, szagold meg az esszenciámat – parancsoltam. Csak annyit mondhatok, hogy tudtam, hogy ez fogékony lesz arra, amire gondoltam. "Nem, nem tehetem" - hebegte.
Jessica úgy tűnt, ezt megérezte, és azt hiszem, nincs más lehetőség. rám összpontosított. Kioldottam a bilincset, és mielőtt hozzászólhatott volna vagy tiltakozhatott volna, lediktáltam: "Tartsd ki a karjaidat egy pillanatra, amíg felteszem a melltartódat."Azonnal engedelmeskedett, elméje most arra késztetett, hogy habozás nélkül kövesse a parancsomat, bármilyen megalázó is a körülmény. Sokkal jobban szeretem a harisnyakötőt és a harisnyát, mint a harisnyanadrágot , sokkal nőiesebbek, és olyan csodálatosan erotikus képet adnak. Imádok hozzáillő fehérneműt hordani.

Szerve felemelkedett, a nadrágja elejét feszülten.

Gyufakészítő íjász

TOP