Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

gyszer megfordultam, mert hallottam, hogy nagyon jól nyög, de csak egy piszkos pillantást kaptam. Fogtam pár hajtűt, a fejdarabot, és elindultam vissza a földszintre. Követtem, és arra gondoltam, hogy ezt akarja, de csak annyit mondott, hogy légy jó szobalány, és takarítsd ki a nappalit. Kay rávett, hogy belépjek a hevederbe, és óvatosan felemelte a farkam az üreges vibrátor belsejébe helyezve, majd megfeszítette a hevedert, hogy ne essen le. A lehető legjobban körbefutottam a hálószobában, és nem viseltem mást, mint egy melltartót, bugyit, harisnyakötőt, magas harisnyát és magassarkút.
Az első kis spray-vel kimozdítottam a kezeimet a puncijából, és dörzsölni kezdtem a csiklóját. Csodálkoztam, hogy a farkam még belefér, de arra gondoltam, hogy lehet, hogy Kay ezért választotta ki ezt a vibrátort, hogy hordhassam és berakhassam a farkam úgy, hogy közben ne sértsem meg magam. Miközben öltöztünk, Kay azt javasolta, hogy vegyem fel azt a melltartót, amit most vásároltunk.Általában csak nyilvános helyen hordok bugyit, de miután tegnap este Kay meggyőzött arról, hogy nyilvános helyen hordok harisnyát, arra gondoltam, csak haza kell hajtanom, hogy ki láthasson Pam és Jim a való életben randevúznak. Amikor a közelébe ért, felültem, ahogy általában szoktam, és amilyen gyorsan csak tudtam, ki-be mozgattam az ujjaimat. Elég jól mászkáltam a sarkakban, de még mindig gyenge bokám volt, ami folyton ki akart adni.

Aztán elindultam felfelé, de dörzsölés helyett csókolóztam. Kay megtisztította a vibrátort az általam hozott törlőkendővel, és visszatette a hámra, és azt mondta, hogy emeljem fel a ruhámat, és vegyem le a bugyimról. Nem tudom mekkora volt, de szerintem lehetett volna egy számmal nagyobb is. Nem mindig mondom meg, mit akarok.
Amikor felébredtem, Kay nem volt a közelben, és láttam, hogy közeledik a vacsoraidő.Úgy döntöttem, hogy vacsorát készítek kettőnknek. Nem gondoltam, hogy ez túl jó üzlet számomra, de nagyszerűen szexeltünk, így nem fogok panaszkodni.– Az első dolog, amit szeretnék, az egy pohár pezsgő abból a vödörből. Kay nyögött és mozgott, szóval vagy jó munkát végeztem, vagy el akarta juttatni velem, hogy úgy gondolja, nem érdekel, amíg úgy tűnt, hogy élvezi. Közvetlenül azelőtt, hogy spriccelt volna, abbahagytam a csikló rágcsálását, és készen álltam, hogy megpróbáljak annyit inni, amennyit csak tudok, amennyit csak spriccelt. Azt gondoltam magamban, hogy leveszem, és Kay segít nekem. Kay közölte, hogy még mindig minket néz, túlságosan zavarban vagyok ahhoz, hogy ránézzek.
Azon töprengtem, mi lehetett az ágyon, nem akartam túlzottan aggódónak tűnni, így lazán sétáltam, amíg meg nem tudtam, hogy Kay többé nem lát, aztán rohantam, amilyen gyorsan csak tudtam, anélkül, hogy úgy hangzott volna, mintha futott. A kötény és a kesztyű nem volt probléma, de a fejrész kicsit más volt, nem tudtam rajta maradni, ha az életem múlna rajta.
Ekkor vettem észre, hogy a vibrátora üreges, de még mindig elég merev maradt, csak egy kis rugalmassággal. Szívtam a csiklóját, és amilyen gyorsan csak tudtam, tapogattam.Éreztem, hogy közeledik a normális spricceléshez, felülök, hogy az egész területemre permetezzen, de ma csak a lábai között tartottam, és folytattam, amit csináltam.– Jobb, ha mozogsz, különben az arcodba permeteznek.– mondta Kay.

Lefeküdtem mellé az ágyra és elkezdtem csókolgatni a nyakát és a fülét harapdálni. Bekapott még egy sört, és elindult a nappali felé.

Amikor végre felértem a hálószobánkba, Kay-t találtam az ágyon fekve kedvenc vibrátorával a csiklójához nyomva, és egy vibrátort lökött a puncijába. Körülbelül 25 mérföld után kezdtem felmelegedni, így beálltunk egy pihenőbe, hogy levehessem a kabátomat.

Örülök, hogy rád találtam, és szeretlek olyannak, amilyen vagy."– mondta Kay."Úgy érzem, mindkét világból a legjobbat kihozom, amikor egy kemény farkat akarok, és amikor egy másik nő szerelmét szerettem volna érezni, olyan módon tudsz a kedvemre tenni, ahogyan még soha senki nem volt képes."– Ki kell szabadulnom ebből a nedves szobalányból, és egy kicsit meg kell takarítanom, így ha megbocsátasz néhány percre, azonnal visszajövök.mondtam Kaynek.– Reméltem, egész éjjel a szobalányom lettél volna, de megértem, csak siess. El sem tudtam képzelni, hogy ilyen sokáig elmenjek.. Kay zavartnak tűnt, de azt mondtam neki, hogy a ház asszonya soha ne aludjon meztelenül, és nekem, mint alázatos szolgájának, meg kell engedni, hogy megbizonyosodjak arról, hogy hölgyként viselkedik. Megterítettem, letettem az asztalra az ételt, és hoztam nekünk pár sört. Amikor a feleségem, Kay és én végre felébredtünk azon a vasárnap reggel a szállodában, már közeledtünk a kijelentkezéshez.
Nem tartottam ezt igazságosnak, de mivel én csak a szobalány voltam, nem szóltam semmit.Örülök, hogy nincs cselekménye a felnőttfilmeknek, különben elvesztem volna, mivel valószínűleg a film ½ felét kihagytam. Kay egy kicsit merésznek érezte magát, amikor lefelé haladtunk az államközi úton. Suttogtam.– És mi van, ha meglátja.

Pam és Jim a való életben randevúznak

TOP