Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

hhoz, hogy ezt elérjem, meg kellett tennem az első lépést, amit valami apró zsákmányszerű ütés indított el.Általában a bátyámmal nem is öleljük egymást, szinte ötöst sem adunk egymásnak. Az, hogy minden figyelmük rám irányult, amikor beléptem, egy álom volt, amit soha nem tudtam, hogy valóra akarok válni. Nem is tudta, hogy már nedvesebb vagyok, mint gondolta. Szerencsére az élénk rózsaszín varrat nélküli bugyim is enyhén nedves volt a víztől, így a puncimról minden nedves folt összeolvadt. Apa nem akart perverznek tűnni, és nyíltan rám bámulni, pedig ma este mindent megmutattam neki.

A keze lassan kimozdult a gyomromból, majd lejjebb.Éreztem, ahogy a keze a tangám alá csúszik, miközben ujjai végigsiklottak a frissen borotvált bőrömön, amitől a szívem kidobott a mellkasomból. A mellbimbóim határozottan átnyúltak a tetején, és többször is elkaptam Jacket, hogy bámulja. "Miért vetted le a rövidnadrágodat?"Hallottam, ahogy kérdezi.– Szia, vizesek voltak, és kényelmetlen volt.- mondtam hátranézve, ahogy láttam, hogy egyenesen a seggemre bámul.– Mit akarsz mondani, hogy azokat is le kell vennem?– kérdeztem visszaállva feléje fordulva.– Mi az, nem, csak azt mondom.
Eleinte frusztrált voltam, mert a bátyámnak nem volt joga arra, hogy a nővére felé csússzon. Levettem a rövidnadrágomat a mosókonyha felé sétáltam, és a következő ruhadarabomhoz tettem, hogy mossam. Apunak uralkodnia kellett rajtam, csak egy kis segítségre van szüksége. Hanyatt fekve az ölébe helyeztem a lábaimat, miközben elkezdte masszírozni. Tudtam, hogy adni akar nekem egyet, de azt akartam, hogy jobban akarja, mint amilyennek látszott, hogy csak odaadom neki. Mindig próbált alattomos lenni, és engem bámul, bár tudtam, hogy ezt teszi. Ami a bátyámat illeti, egy kanos, 21 éves srác volt, talán még könnyebb célpont lehetett. Gondoskodtam róla, hogy szorosan megkössem, hogy apa ne tudjon ingyen kapni a lánya melléről.

Elkészítettem a tányérját, és felszolgáltam, miközben minden mozdulatomat figyelte. Ez váratlanul érte, mert egy kicsit elvesztette az egyensúlyát, így tovább tudtam mozogni és tisztítani a pultokat aki fiatal ma randevúz 2020. hős fiennes-tiffin randevúz.

Aki fiatal ma randevúz 2020. hős fiennes-tiffin randevúz

TOP