Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

zt mondtad a buszmegállóban, vagy csak azt álmodtam, hogy a kezed leszakadt a nadrágomban?– Amit én mondtam.dorombolt, miközben ördögi vigyort villantott." De nem mondtam meg, mikor és hol. Jim gyorsan követte, és arra gondolt, hogy ő egy nimfo?Jim a kulccsal babrált, próbálta kinyitni az ajtót, és imádkozott, hogy a szobatársa kint legyen. Sue körbekerült, és közvetlenül mögötte helyezkedett el.

Esőben áztatta kabátját a túlsó sarokba dobta, az inge gombjait babrálta, és kipattintotta azokat, amelyek nem oldódtak ki könnyen. Hátulról Sue a fülébe súgta: – Mit szólnál egy filmhez ma este?Jim félszeg tekintettel sóhajtva pillantott hátra: "Nem ma este bébi, el vagyok ázva."Tudta, hogy nem fogja olyan könnyen feladni, de ez egy kis csajozás volt, és egyszerűen nem volt rá ideje. Keze beborította a nedves szeméremszőrzetet, és lassan körkörösen dörzsölte az egyik, mint a másik irányba.

Egyszer minden leromlott;Jim úgy nézett Sue-ra, mint egy hatéves fiúra, aki épp most végzett a tányér zöldséggel, és csak a desszertre várt. Jim csak elképzelni tudta, milyen lehet a farka.– Tudod, hogy valójában mit kell tennünk?– suttogta Sue.

Lábai kissé szétnyíltak, amitől a ruha felfelé csúszott a combján;rövid pillantást vetve Jimnek a megnedvesített bugyijába.– Jim, itt fent van a szemem.– gúnyolódott játékosan Sue.– Most pedig térjünk rá a szóban forgó témára dél-koreai randevúzási kultúra. Amikor a filmre készült, azt gondolta magában: "Ez egy őrült kurva.
Jim lejjebb haladva elkezdte kicsatolni az övét, Sue odanyúlt, és félresöpörte a kezét. Nedves szája és táncoló nyelve gyorsan megkeményítette puha tagját.

Jim érezte, ahogy a feje a torkának súrolja, a torka kinyílt és bezáródott, és megpróbálta mélyebbre vonni a húsos betolakodót. Sue remegni kezdett, majd rövid borzongás futott át a testén, amikor egy erotikus lökés futott végig, szemei ​​tágra nyíltak, kezei elmozdultak, feje háttal, zihált, ahogy a teste megmerevedett, ahogy az elfojtott gyönyör hullámai szabadultak fel.

Sue azt javasolta az ünneplésre, hogy vigye el ebédelni. A bőr gúnyosan megfeszült, a nyél megduzzadt, és készen áll a felrobbanásra.Érezte benne a szíve dobogását, hamar cuccolnia kellett, különben kiszakad a farka. Azt gondolja magában, hogy ez egy mindenki számára előnyös helyzet, és ha minden jól megy, még inkább."Ez a legjobb, amit kínálni tud? - dörmögte Sue. "Fújtást ajánlottam neked, és megkérdeztem, hogy jobban szeretnéd-e kiköpni vagy lenyelni a krémesen forró tölteléket." , ha nem érdekli, biztos vagyok benne, hogy találok egy-két studiót, amely elfogadja az ajánlatomat."Ezt követően Sue megfordult, és elindult. Utált busszal visszamenni a kollégiumba;mindig zsúfoltak voltak, és háromnapos sör szaga volt. A teljes hitetlenség tükröződött az arcán. Lepillantva a cumborított alsónadrágra. A mellei minden hosszú, lassú lélegzettel emelkedtek és süllyedtek. "Te nyalod a nedvemet, nem ugyanaz, mint én, hogy lenyomom a cuccodat.

Miután az utolsó csepp is a pohárban volt, már csak inni kellett. Sue megfordult, és visszasétált a szobán keresztül;ott csípőjénél nem túl finom hajlongással és enyhe ugrálással a mellében. Jim rájött, hogy nincs értelme vitatkozni, igaza volt, a gróf miatt volt. Jól bekent hüvelykujját és ujját a csikló két oldalára helyezte, és elkezdte gurítani és csípni, mint egy kis agyaggolyót. Jim szégyenlősen elvigyorodott, és megvonta a vállát, jelezve, hogy nem tehet semmit."Figyelj ide, én feltartottam ennek a megállapodásnak a végét, ha te nem teszed ugyanezt, akkor nagyon tartozol nekem, ez az, amit akarsz, Jimmy fiú. Sue a nyaka köré fonta a karját, ajkaik először enyhén összeértek, majd egyre mélyebben összefonódtak a nyelvük."Le vagyok nyűgözve, nem hittem volna, hogy megvan hozzá" - töprengett Sue fülledt tónusában. Figyelmének összpontosítása az aktuális munkára;mély lélegzetet vett, és egy gyors pillantást vetett Sue-ra, a pohár szélét az ajkához helyezte, fejét hátrahajtotta, és becsúszott a cum. Sue bizonyára észrevette Jim elégedetlen hangulatát, és úgy döntött, hogy azt teszi, amihez a legjobban tud, ugratni Batman randevúzva csodanővel.
Lehet, hogy jó vagyok, de nem vagyok olyan jó, nem kapok levegőt az élet vissza a halott katonába." Sue úgy megszorította, mint egy nedves rongyot, amitől Jim összerándult a fájdalomtól."Még ha tehetném is, csak üresen lőne. Jim nevetett, és beleegyezett.– Lehet, hogy előbb desszertet ehetünk?– mondta Sue könnyeden. Gondolkodás nélkül kibökte. seggét lehúzta a nedves bugyiját, és átadta Jimnek.

Dél-koreai randevúzási kultúra

TOP