Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

em mintha én követtem volna el a bántalmazást, ezért feltöltenék a weboldalra, és az átkozott. Előrehajoltam, és a fülébe vicsorogtam: "Ez jön neked, te kancsal kurva!"Ezzel belenyomtam a farkam a csöpögő szaggatójába.
De még nem végeztem. Julia vékony melltartó felsőt, majdnem bikinit viselt, kék virágokkal hímzett fekete csipkével.Átlátszó volt, és a nagy bimbóudvar jól látható volt, golyóálló mellbimbói pedig vég nélkül kihangsúlyozták.

Felsikoltott a fájdalomtól és az izgalomtól, ami csak még jobban megnehezített. Teljesen elhatároztam, hogy nem fogok bűntudatot érezni emiatt. Nos, nekem semmi ilyesmim nem volt, úgy döntöttem. Kilépett belőle, és a nadrágzsebembe tolta, miközben játékosan megszorította lüktető farkam Batman randevúzva csodanővel. Felkelve megnéztem a kamera adásait Julia ágya fölött, ahol a kijelzője után összeesett. De ma szokatlanul rosszul éreztem magam, és azon töprengtem, hogy miért, miközben lefuttattam az éjszakai felvételt egy általam tervezett gyorsszerkesztő szoftverrel. Körülbelül 50 méterrel feljebb parkoltam le a Lambót egy méteren, de Julia még csak nem is lassított. Mondhatnám, hogy megdöbbent, talán egy kicsit meg is ijedt, de felállt, elvette a táskát, és a WC felé indult.Úgy tettem, mintha morzsákat söpörtem volna le az ingemről, hogy elhelyezhessek néhány kamerát, amelyeket előre beállítottam, hogy automatikusan rögzítsék a mozgó tárgyakat. Mentettem egy nagy felbontású verziót is DVD-re, és egy futárborítékba tettem, hogy elküldjem a diszkrét lemezkészítő helyre Dániába. Juliának úgy tűnt, tetszett az ötlet, felhúzta a combját a mellei két oldalára, és mindkét kezével megragadta a bokáját. Szombaton arra ébredtem, hogy szokatlan napsütés árad át a függönyökön.

Fizettem néhány rendkívül rózsás fehérneműért is, amelyre ő nézett, amitől elragadtatott pír lett az arcán és a dekoltázsán. Olyan ingeket keresett, amik kicsit szűkek voltak rajtam, megmutatva a testalkatomat, bár úgy tettem, mintha nem venném észre.

Batman randevúzva csodanővel

TOP