Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

napszemüvegét az egész utazás során egyetlen ponton sem vette le.
Cum-patak szivárgott ki a puncijából, amely most vörös volt, és nemük termékeivel volt bevonva.- Ah... - kezdte a szoba átkutatása közben. Megpillantotta, amikor megérkeztek az üzletbe."Ó, kétlem..." Elszánta az idejét, hogy kiválogatja pontosan azokat az alkoholos üvegeket, amelyekre aznap este szükségük volt, és figyelmesen elolvasta a címkéket, mielőtt a kosárba tette mindegyiket. Amilyen gyorsan megjelent, olyan gyorsan eltűnt a nappaliban.

Még hosszabb hétvégének bizonyult, mint azt Joel elképzelte, bár nem panaszkodhatott. haza harangokkal.

Phoebe-re nézett, aki mintha érdeklődött volna, és mindketten felálltak. Belecsúsztatta az ujját, és lassan mozgatni kezdte, miközben a csiklóját körkörösen a nyelvéhez nyomta. Azt hiszem, látni akarod majd. Leparkolt a járdaszegélyen, és bosszúsan becipelte a házba az éjszakai több mint elegendő kaját.
Amikor megtalálták a már gyorsan keményedő farkát, a lány koncentrált dörzsölésbe kezdett, majd elhúzódott tőle.– Igen, határozottan segít randevúzni egy véleményes férfival. Mielőtt lehetősége lett volna tovább vizsgálódni, Will megszakította őket, és az ajtóban dőlt."Hamarosan elkezdjük a főversenyt" - mondta.– Hadd találjam ki – vágott vissza Joel –, pörgesse meg az üveget? Hét perc a mennyországban?– Eh, semmi ilyesmi – mosolygott gonoszul Will.– Csak pihenünk, és megnézünk egy filmet. Nem az első négyes, de talán az egyik legdögösebb, gondolta. Elmosolyodott, és kivezette a konyhából, át a nappalin, ahol az emberek különféle állapotban voltak, amikor házi pornót néztek, tréfálkoztak egymással, és tétlenül beszélgettek az élvezet hangos nyögései mellett, majd fel a lépcsőn.
Megint egy furcsa megjegyzés, de mielőtt még eszébe jutott volna, Nessa kirángatta az ajtón.„Gyerünk, öreg” – erősködött a nő, és kézen fogva húzta a kocsi felé. Azóta ők négyen nagyrészt a felépüléssel voltak elfoglalva.
– vicsorogta. Alapvetően csak kitartott, amikor a nő kibaszotta magát az orgazmusig, és a combjai a feje két oldalán remegtek.

A kölyök előtt néhány centiméterrel egy ismerős kék hajú lány táncolt, felsőben és rövidnadrágban, ami elég rövid volt ahhoz, hogy megmutassa a feneke alsó harmadát. A nő tovább nyögött, miközben a férfi megszívta az egyik mellbimbót, majd a másikat, aztán oda-vissza újra és újra. Szemét nevetséges rózsaszín keretes napszemüveg takarta el, amelynek lencséje majdnem elég volt ahhoz, hogy az egész arcát eltakarja."Mester" - válaszolta - "vagy apa, ha kell.
A lány elvezette a bejáratához, de a férfi tiltakozott, megtagadta tőle, amit akart, ehelyett csak hagyta, hogy a fej fel-alá sodródjon a résén, és belepje a nedve.Összehúzta a szemét a férfi halogatása miatti ál-frusztrációtól. , finom combok. Nessa úgy nyomta meg a távirányító egyik gombját, mint egy jelzést, és a televízió képernyője életre kelt.

Tekintete először Willen esett, aki csak egy pár boxert viselt, és egy üveg sört tartott a kezében, teste enyhén billegett a zenére. Egymást őrölték, de felnéztek, hogy üdvözöljék.– Ó – kiáltotta Phoebe a zene fölött –, jobb, ha lekapcsoljuk a zenét; apu otthon van, és rosszkedvűnek tűnik!A nyelve végigjátszott a fogain, miközben gonoszul mosolygott. Kedvesen bólintott Bradnek, és elment megkeresni a lányát, aki engedelmesen elrakta az élelmiszereket.
Joel számára ezen a ponton nem meglepő módon saját alakja, teljesen meztelenül jelent meg a képernyőn.Úgy tűnik, Willt a korábbi privát vetítésük ihlette meg, mert kétségtelenül Mei Lin segítségével előkerült egy videó, amelyen Joel felveszi a seggét Mei Lin transz nagynénjétől, Chiharutól.- Ó, baszd meg, baszd meg... Joel nem volt biztos benne, hogy ez jó dolog-e vagy sem."Szóval, mennyire vagy most meleg? Például 50%? Vagy 90% vagy mi?"ugratta őt.– Ó, nem is tudom – válaszolta a férfi, és kezét a lány fedetlen combjára tette.– Mi lenne, ha megtudnánk?"Pfff," vonta meg a vállát a nő.

Randevúzni egy véleményes férfival

TOP