Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
D

e továbbra is szeded, remélve, hogy elveszti az irányítást. Elernyed és nyög, ahogy egyre mélyebbre viszed a torkodban. Felhagytál mindennel – a kötelekkel, a motorháztetővel, a szabadon lévő testeddel, mindennel.

Be vagy kapcsolva. Ahogy beszáll az autóba, helyezze az üzenetet tartalmazó kártyát a műszerfalra. Egy ajtó kicsapódik, és a gumik csikorgása jelzi, hogy a furgon elszáguld. Olyan, mintha nem tudnál betelni.Érzed, hogy a nedvesség gyakorlatilag a combod belsejébe ömlik. Pillanatokba telik, mire mélyen felrobban benned. Hirtelen a gumik csikorgása hallatszik.
Ez egy terv kezdete, hogy megszabaduljunk ezektől a szörnyektől. Nyilvánvalóan nem ismerik az elhatározásodat, miközben egyre erősebben szorítanak. Van egy morgás, és hallod a ribanc és kurva kifejezést.
Keze nélkül nehezebb, mint máskor, de szeretne a kedvében járni, így cserbenhagyja. Túl elköltött. Kizárod.

Arra kényszerítenek, hogy akaratod ellenére ennek a fickónak a szar babája legyél, és teljesen felemészt a szajhával teli élvezet, amit nyújt neked. A kötelek belevágnak a csuklójába és a bokájába.

Egy lábat érez a nyakán. Ideges vagy. Arc a hideg fémpadlón.Érezni az egyenetlen út rezgését. Feltámad benned a pánik, amikor úgy érzed, hogy egy érdes kéz mancs felfelé halad a szoknyádon. Nyilván tudja, mi történik. Küzdeni akarsz ellene, de a levegő sokkal fontosabb. Ahogy teszed, a kakas gyorsan a szádba merül. Az orrod be van csípve.

Aztán hirtelen rájössz, hogy a fájdalom másodlagos. Csináltál valamit ami csalódást okozott neki?Csináltál valamit, hogy feldühítsd?Nyitva hagyod a szádat, hogy vissza tudjon lépni, ha úgy dönt. Ahogy kimész az autódhoz, egyetlen virágot veszel észre egy kis borítékkal.

Ez fáj. Azt gondolja, hogy ha engedelmes vagy, akkor esetleg menekülési nyílást kapsz.
Nem lóghatsz. Felsírsz, miközben egész tested megfeszül és kitör az élvezettől. A gondolkodásod teljesen leáll, ahogy érzed, hogy hátulról beléd csúszik.
Hirtelen elhúzódik a szád elől. Kezd igazán a szádba döfni magát.

Megpróbálsz elhúzni egyedülálló szülő társkereső oldalak Egyesült Királyságban. Aztán - hirtelen - a motorháztető elszakad. Fáj a csuklód körüli kötelek okozta fájdalom és a térded és a kemény fémpadlónak ütköző arcod, de ez semmi ahhoz a hihetetlen gyönyörhöz képest, amelyet beléd épített.

Egyedülálló szülő társkereső oldalak Egyesült Királyságban

TOP