Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
D

an megmutatta Rachelnek, hová kell mennie, és megmutatta a lakás elrendezését. Utasította, hogy győződjön meg arról, hogy az állszíj szorosan be van állítva, mielőtt felszállna és elindítja a nagy gépet.

Miközben felvágta a tányérjára a sajttorta sivatagot, ujjbegyei simogatta a már túlhevült picsa tangája áztató paneljén keresztül. Dan visszalépett Rachel anyja elé, és kihúzta kemény farkát, tudva, hogy egy percen belül sokkal nehezebbé teszi a dolgát.

Az üzletet megkötötték. Dan eltávolította a csípőjénél lévő anyaghulladékot, majd megmozdult, és újra elkezdett dolgozni a lábán. Van még valami? Dan még egy megjegyzést tett.

Ismét pozíciót váltott Dan letérdelve a lábai között, miközben felfelé haladt a combjain, hagyta, hogy hüvelykujjai a lábai közé csússzanak, hogy szétterítse a fenekét, szabaddá téve kis rózsabimbóját. Szabad kezét a térde fölötti combjára tette, és kiürítette a poharát. Hangosan ugatott. Ez mind addig tart, amíg le nem érettségizek, aztán anya és én szabadon és tisztán elsétálhatunk. Azt akarta, hogy vegye fel a kis fekete ruhát, amit ma kaptak, és meggyógyul;adott neki két órát, hogy készen álljon ywam társkereső oldal. amíg rá nem csap a zsákmányára.

Ywam társkereső oldal

TOP