Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
F

oglyok, érted?– Igen – mondta bólintva, és érdeklődve nézett rá."Mi a kérdése?"– Az emberek, ahonnan származol, ruhát viselnek?– kérdezte nagyon komolyan.– Igen, kivéve, ha fürdünk, vagy valami hasonló – mondta."Miért kérdezed?"Csillogó szemekkel és ravasz kis mosollyal intett neki. Benjamin érezte, hogy leszáll az ágyról, és átsiklik a szobán. Ismét elmosolyodott, megrázta a fejét, és megismételte a nevét. Más volt, mint amit megszokott. Ápoltnak kell lenned.
Celia hangosabban dorombolt, és Angela simogatásába fordította a fejét. Gőz szállt fel a csomagból, csábító illattal töltve meg a kis helyet."Azt hiszem, élvezni fogja ezt. Benjamin hallgatott, és titokban figyelte őt. Benjamin sodródott.

Olyan érzés volt, mintha a tutaján úszott volna, de nem érezte a lába alatt. Felkapta a zöld tasakot, és feltépte.
Egyszerűen nem volt értelmük. Most a többiek és a kövek mellett feküdt, amelyek azokat jelölték, akiknek a holttestét soha nem találták meg.– Kifogytunk a chemlight-ból – mondta halkan, és megvakarta a szakállát.– De Grace még élt, amikor ez történt. Benjamin felvitte a szikla tetejére, ahol inkább talaj volt, mint mocsaras vályog. Visszajövök a teával és egy kis étellel, ha megengedi."Amikor egyedül volt, Benjamin a kiságyán ült, és gondolkodott. Ezúttal egy kicsit tágra nyílt a szeme, a füle érdeklődően forgott előre, és a farka hegye megrándult, akár egy házimacska, amikor észreveszi a zsákmányt vagy a lézermutató pontját. Egy napot sem öregedett. Idővel talán meg tudja közelíteni, de kételkedett abban, hogy valaha is folyékonyan beszélne.
Grace Madan volt az expedíció utolsó tagja, aki meghalt. Az élet apróbb események véget nem érő sorozatává vált, amelyet csak a jött-ment viharok szakítottak meg, és napokig kalapálták a szigetet, hogy békében és nyugalomban hagyják. Röviden, volt egy működő tutaja, de a nyílt vízen való átkeléshez a következő szigetre kellett egy nagy csónak vagy egy kis hajó.Újabb nádat gyűjtött össze, és kibővítette a tutaj fedélzetét, beleértve az orrát is. Kell étel és innom. Több szempontból is hasonló volt ahhoz, amit a CP használt. Anélkül, hogy megmozdult volna, Benjamin Angela mellett feküdt egy puha ágyon. Nyugodtan tartotta, amíg a nő a teáját töltötte. Ne borotválkozz. Magas, szőke, fűzfa és fiúsan gyönyörű Angela állt előtte. Szótagról szótagra mondta, majd úgy, ahogy először mondta.– Ima’ Nef’Tn – mondta lassan Benjamin."Olyan ez, mintha japánul beszélne. Várunk rád. Celia bágyadtan terpeszkedett mindkettőjükön, és óvatosan mancsolgatta a karját, keresve a figyelmet. Aztán rájött, hogy az Ember félreértette őt, szemei ​​csillogtak, bajusza pedig huncutul megrándult.– Vagy ápolgathatsz, ha akarod. Szerencsésnek tartotta, hogy az utolsó használat alkalmával nem zárták le.
Egy teljesítménytáblázatra emlékeztették, de minek felelhet meg ez?Amennyire meg tudta állapítani, a számítógép nem volt integrálva egyetlen áramrendszerrel sem, kivéve a belső akkumulátort.– Laza agyar!Kénesen káromkodott, hangulata higanyosan visszaváltozott a frusztrációba. Mégis, mi van a szakállommal? Mi van a hajammal? Tennem kell valamit társkereső oldal ajándékkártyái. Eddig elég jól kijött Ima` Nef`Tn-nel, de nem volt benne biztos, hogy egy emberméretű macskát akar ápolni.

A lány viszonozta a mosolyát, de ismét nem mutatta meg neki a fogát. Nos, emberek, miután sok mindennel foglalkoztam a "Való életben" végre visszatértem.
Angela a karjába lépett, és átölelte őt és a macskát. Mindent a furcsán gyönyörű puhatestűhéjtól a maghüvellyel vagy babbal teli kosárig, vagy bármi más volt a három karéjos dolog. Mi ez a szó? Vendégek? Igen.

Társkereső oldal ajándékkártyái

TOP