Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
T

úl sok amerikai sztorit olvastam, és elfelejtettem néhány máshonnan származó szlenget, de ha valaki buzit kér, vigyorognom kell. „Akkor gyere vissza a házamba egy italra és egy dohányzásra.
Levettem a bugyit a szájáról, miközben meg akartam csókolni. Megtudtam, hogy a lányok mindketten 18 évesek, a barna neve Becky és a a szőkét Charlotte-nak hívták.

Mindkét mellbimbóját az ujjaim és a hüvelykujjaim közé vettem, és erősen megcsíptem. A kimerültségtől visszaestem.
Csak egy piszkos szokás, hogy elszívja a pénzem. Ezen a ponton úgy döntöttem, hogy lépést teszek Becky ellen.– Szóval, ha jól emlékszem, szopást kellett kapnom egy köcsögért, akkor mit kapok ezért az egészért?Viccesen mondtam, de tudta, hogy akarok valamit. Ettől erősebben és gyorsabban bassza meg.– Gyere ide – parancsoltam. Lassan közelebb kúsztam a középső ujjam szűk lyukához, és amint megérintettem, kidugta a fenekét az ujjamra, és az belé ment. Nem tudtam nem gondolni arra, milyen nedves lehet a puncija, és nem tudtam tovább várni. Nem a szó egyéb használata miatt, hanem tiniként szoktam mondani.

Visszatoltam az ágyamra. Valójában megmosolyogtatott, ahogy a barnára néztem, ő pedig visszamosolygott rám. Néhány perc múlva már szinte átlátszóvá váltak, nyelvemmel pöckölni kezdtem a csiklóján. Nemrég tartottam egy bulit a 40. Az oldalamra feküdt, a farkamra nézett és elmosolyodott. Azt hittem, mindketten nagyon kedves lányok voltak, és ez elgondolkodtatott, hogy milyen ítélkező tudok néha lenni. Miközben ezt tette, lassan belé szállt a farkam. "Te egy szemtelen kis ribanc vagy, igaz?"A szemembe nézett és elmosolyodott, miközben kihúzta megtisztított ujjaimat a szájából. Oldalra húztam a bugyiját, és mélyen belédugtam a nyelvem.
A haja szorosan lófarokba volt simítva, nagy karikás fülbevaló volt benne, és túl sok smink volt, de ennek ellenére csinos arca volt. Mindkettőnknek most az ő édes punci íze volt, ahogy a nyelvünk összekeveredett. Becky lassan leszállt rólam, és ahogy tette, a cum kiszivárgott belőle és a farkamra. Közel hajolt hozzám és szabad kezemmel magam felé húztam a nyakát és hüvelykujjamat finoman a torkára tettem.Örömében lehunyta a szemét, miközben olyan keményen megbasztam, ahogy csak tudtam. Megragadtam a tarkóját, és az enyém mellé húztam a testét, miközben csókolóztunk.

Még mindig a kezemben volt a bugyija, és az arcához emeltem, és a szájához tartottam. Már láttam, hogy átáztak. Megragadta a hajamat, és azt suttogta: "Azt akarom, hogy kibassz." Leemeltem és kézen fogva a hálószobába vezettem.Útközben mindketten észrevettük, hogy Charlotte még mindig a székben alszik, és nevettünk. Elég hideg volt odakint, és szinte sajnáltam őt. Nem bírtam tovább, és mélyen belé lőttem a terhemet.
Kidugta a nyelvét, én pedig a szájába nyomtam őket. Edzőcipőt, nadrágot és pulóvert viselt. Persze itt és akkor semmi köze nem volt a melegekhez. Pár perc múlva megszakította a csókot, és a mellei felé húzta a fejemet, majd az enyémre tolta a lépésközét. Amikor felsétáltam a buszmegállóhoz, láttam, hogy két chav lány ül ott, és valami alkoholos italt ittak. Meglepett, hogy mindannyian hosszúak lettünk, tekintve, hogy kétszer idősebb vagyok náluk, és teljesen különböző hátterünk van. Későre járt, és a fáradtság, az ivás és a dohányzás miatt Charlotte elaludt. Lenézett a szemembe internet-csatlakozás.

Internet-csatlakozás

TOP