Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
I

deje volt kockáztatni. Fáradtnak tűnik, de megbasznék. Az első a fürdőszoba, hatalmas pezsgőfürdővel.

Elmegyek inni, beszélgetünk és gyengéden flörtölünk, amíg meg nem érkezik az Uber, hogy elvigyen minket. Ha elégedett vagyok, elkezdem a rituáléimat a tükör előtt kapcsolja be a korosztályt.
Hetekkel később már sokkal jobban vagy. A telefonomra meredek. Megfogom a csuklódat az asztal alatt, amitől azonnal összeráncolom a homlokodat és duzzogsz.– Menjünk vissza a szobába – mondom vigyorogva.
Megnézem a számot a kulcson, kinyitom az ajtót, és beengedem magam. Kicsit csalódottnak érzem magam, de aligha számíthattam arra, hogy ezt nyilvános helyen megkockáztatja. Annak ellenére, hogy részeg vagyok, vigyázok, nehogy az ujjaim a ruhája vékony anyagán át tapintható csipkés szalag alá tévedjenek. Keverek még egy italt, és kiállok a friss levegőn, és azt iszom, és nézem a távolban egyre növekvő fényszórókat, ahogy a nap lebukik a horizont alá. A nappali és a konyha nyitott terű, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal elválasztva a terasztól, így a legjobb kilátás nyílik a városra. Most én vagyok az éles levegővétellel, te pedig vigyorogsz. Megfordulva a szoba másik végébe sétálok, és bemegyek egy kis öltözőbe, amely a fürdőszobába vezet;egy másik nagy szoba, hatalmas monszun zuhannyal a közepén lévő lefolyó felett. Gyanítom, hogy részeg vagy, és kicsit túl keményen flörtölsz. Még több ideg fut át ​​rajtam. Befejezem, és visszamegyek a hálószobába, levetkőzöm a fürdőszobába, és egy víztakaróba burkolózva zuhanyozom le.
Teljesen rosszul értelmeztem az öltözékedet. Tovább ülök az ülésre, hogy jobban hozzáférhess, miközben lassan rángatsz le rólam, és minden mozdulatnál dörzsölöd a hüvelykujjával a fej érzékeny részét.Önkéntelen morgás szökik ki az ajkaimon, ami engem éppúgy meglep, mint téged randevúzni steinberger gitárokkal. Ledobom a táskákat, és átsétálok a társalgóban. A penthouse buja, luxusszálloda, mint az Airbnb. Folyamatosan üzengetünk egymásnak, és egyre többet flörtölünk, ahogy telik a nap. Ha jól olvastam volna, és ez kifizetődött... Mindent leborotválok és levágok, minden esetre. Nem adnám fel, de semmivel sem csökkenti az irántad érzett vágyat, ami még mindig ég benned.És mióta szingli vagy, nem szűntem meg azon gondolkodni, hogy elhívjalak.
Visszasétálunk a bárba és italokat rendelünk. A bőr puha és sima az ujjbegyei alatt, a szeme pedig tágra nyílik egy éles lélegzetvétellel. Visszaküldöm neked az útbaigazítást és a parkoló belépési kódját, majd befejezem, amit csinálok. Beszállok a nagy felvonóba, elhúzom a távirányítót, hogy feloldjam a kezelőszerveket, és megnyomom a legfelső emelet gombot.
Ez a fő hálószoba, és majdnem akkora, mint a nappali. Végre elérkezik a péntek, és úgy tűnik, lassabban telik az idő, mint kellene.kimegyek a fejemből.

Kapcsolja be a korosztályt

TOP