Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

zért volt mindig az az ideges érzése. Visszaindult a szobájába. Lemegyek felkészítem az ügyfelet a földszintre."És ezzel az Emily néven ismert óriás stréber gyorsan megfordult, és kirohant a szobából, finoman becsukta maga mögött az ajtót, hogy vigyázhasson a lent várakozó új ügyfélre. Joey éppen meztelenül feküdt a professzor számára, és felfedte hetyke melleit, megkeményedő rózsaszín mellbimbóit, tisztára borotvált pináját és meglehetősen tónusos testét, amely jógával és több kilométeres heti kerékpározással épült fel. Mindig is uralni akart egy női professzort. Nem kellett mást tennie, mint néhány simítás a haján, és néhány gondolat, hogy mit mondjon.
Lenyűgöző önéletrajz. Szegény asszony olyan idegesnek és ijedtnek tűnt.
Teste értékes termék volt, és meg kellett győződnie arról, hogy a termék megfelel a vásárlók számára. Forró petárdás érzés volt mindannyiuk számára. A teste természetes módon sokkal kerekebb volt. Nagyon szeretem. Ez nem csak a pénzről szólt, hanem a szolgáltatásról és az élvezetről is, amelyet annyi kíváncsi és leszbikus nő adott.

Mi a lányok közé tartozunk. Heather levette a köntösét, és hagyta, hogy a padlóra hulljon. Talán egy PTA anya, Joey feltételezése szerint. Ez a két lány annyira tehetetlennek érezte magát. Ajka megfeszült, állkapcsa pedig egy kicsit összeszorult.– Szóval tetszik, amit látsz?– kérdezte Joey enyhe vigyorral.– A kitöltött űrlapon azt írtad, hogy megcsókoltál egy lánnyal, igaz?"Sok évvel ezelőtt egy szobatársam.
Aztán rájött, hogy nem akarja visszaszerezni a hatalmát. Joey letette a könyvét, elfogadta a dokumentumot, és röviden átnézte."A papírok szerint ügyfelünk csak két lányt szeretne látni, téged és valaki mást. Az első oldalon volt egy kép a legújabb tárgyról. Ez valami védjegyévé vált, és növelte szabadlelkű szexuális vonzerejét randevúzni steinberger gitárokkal.
Ennek tudatában Joey még kíváncsibb lett az utolsó oldal olvasására, ami sok szempontból a legfontosabb oldal volt: Lányok száma: 2 (beleértve Joeyt is, hallottam róla pozitívumot) Egyéb kérések: A legnagyobb fantáziám vele "a lányok" az, hogy nyakörvet viselnek, és leláncolva legyenek. Ez egy olyan munka volt, amelyet Joey mindig is komolyan vett, a legnagyobb odafigyeléssel és odafigyeléssel. Ember vagy. A dolgok csak akkor lettek jobbak, amikor kibújtak a nyelvek. Amikor a szobában visszatért a csend, Joey a dokumentum felé fordította a figyelmét.

Különben is túl sokáig tartott volna megszárítani a haját, és új sminket tenni. Mielőtt kinyitották volna az ajtót, Joey egy pillanatra összeszedte magát, és eszébe jutott, hogy milyen rutinnal dolgozott, amit majdnem tökéletesített.

Ez csak az ő fantáziája volt.És most lehetősége nyílt beletörődni. De nem kellett volna meglepődnie, tekintettel a maradandó benyomásokra, amelyeket sok nőben hagyott, amíg a lányok ezt csinálták.

Tiszteletreméltó. A legtöbb ember nem gondolta volna Joey-t olvasónak, mivel a népszerű lányok nem olvasnak, igaz?De sajnos tévednének. Akkoriban más idők jártak ajándékötletek valakinek a randevúzáshoz. Az ügyfél élvezete volt a legfontosabb.

Randevúzni steinberger gitárokkal

TOP