Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
L

assan fel-le dörzsöltem a kezemet egészen a farka tövéig, ahol a golyói egy fekete göndör hajfészekben pihentek, majd vissza a nagy lilás fejig. Természetesen ezt nem akartam megtenni, mert azzal, hogy megtagadtam őt, magamat tagadtam meg, és egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Ekkor már Mark feje ide-oda gurult a párnán, légzése nehézkes volt, nyögése pedig egyre hangosabb és mélyebb volt. A lepedő hűvös volt felhevült ujjaimnál, és egy utolsó mély lélegzetet véve idegeim megacélzására eresztettem le az anyagot, míg végül megláttam vágyam tárgyát. Nem voltam benne biztos, hogy tényleg végig tudom-e csinálni, vagy legalábbis végig tudom-e menni.
Ez az egész annyira új volt számomra, hogy nem akartam elsietni a dolgokat, de a gyötrelem engem is kezdett elkapni. Remegett és izzadt a kezem, ahogy idegesen a lepedő széléhez nyúltam, és készen álltam rá, hogy Mark felébredésének első jelére csapkodjak. Elengedte a csuklómat, kezeit a feje alá tette, és azt mondta: "Csinálj, amit akarsz. Bozontos fekete haja volt, és egészen pár hónappal ezelőttig, amikor kontaktusra váltott, vastag fekete szemüvege volt. Tudtam, hogy őrületbe kergetem a vágytól, és tudtam, hogy gyakorlatilag könyörögni akart, hogy vegyem a számba, de jó fiú volt, és ragaszkodik a szavához, hogy én vezethetem a műsort. Ami felkeltette a figyelmemet, az az, hogy a nevemen szólított.– Maggie – hallottam. Azt hittem, talán most látott meg, és beszélni akar velem, ezért az ajtóhoz közeledtem.

Ettől eltekintve Mark elég kedves fickó volt... Valójában szexuálisan álmodott rólam. Csak azt tudtam, hogy a szüzességem elvesztése iránti vonakodásom gyorsan elhalványult.Éreztem, hogy itt az ideje, ráadásul Mark itt feküdt előttem, meztelenül, és a ránézésre több mint kész és készséges volt.– Csinálj, amit akarsz – mondta."Simogasd fel és le, csókold meg, tedd a szádba."Már csak a fizikai jelenlétemtől is annyira nyögött, hogy összezavarodtak a szavai, de megértettem, amit akart. Egészen biztos voltam benne, hogy meg akarja ragadni a tarkóját, és véget akar vetni a kínzásnak úgy, hogy arcomat a farkára nyomja randevúzzuk nekünk. Szemei ​​most tágra nyíltak, és reszketett: "Ne hagyd abba. Csendesen beosontam a szobába, miközben végig Mark arcán tartottam a szemem, pedig nem oda akartam nézni. Nem arról volt szó, hogy Mark és én nem jöttünk ki egymással;tényleg nem ismertük egymást túl jól. Ez még jobban feldobott;a gyomrom összeszorult valamennyire, ahogy egyre jobban izgultam. ragaszkodott ahhoz, hogy "kistestvérnek" szólítson, ami nem igazán tetszett.– Hé, húgom – mondta, miközben letette a szennyeskosarát az ajtó mellé.– Nem vagyok a nővéred.- mondtam némi bosszúsággal a hangomban, majd megkérdeztem: - Mit keresel itt Mark?"Jöttem meglátogatni a családot, és átöltözni streaming házasság nem randevúz 123drakor.

Nem voltam benne biztos, hogy ez tetszik-e vagy sem, talán azt akartam, hogy lenyomja a fejem, és a számba kényszerítse a farkát. A pokolba, azt sem tudtam, hogy néz ki a pénisz egészen addig a napig!Ha tudtam volna, hogy miről maradok le, valószínűleg én lettem volna az első lány az iskolámban, aki felpattantotta volna a cseresznyét. Nem tudtam, hogy ez igaz-e, de nem akartam, hogy Mark szenvedjen minden esetre. Ahogy az arcom még közelebb került a lélegzetem az izgalomtól mélyebbé vált, a nyelvem pedig kipattant, és kinyalta a folyadékot Mark farkából. Nem múlt el teljesen, de jobban tudtam irányítani.. Most lehet, hogy szűz vagyok, és szinte semmit sem tudok a szexről, de én sem voltam hülye. Arra is rájöttem, hogy nem akarom lekötni magam csak egy emberrel, legalábbis nem hosszú-hosszú időre.

Soha nem engedtem, hogy felemeljék a melleimet. De nem tette, továbbra is jó volt. Huszonkét éves volt, kollázsban, és csak néhányszor találkoztunk, tekintve, hogy anyám és az apja csak másfél éve találkoztak.Úgy gondoltam rá, mint egy nebulóra.

A mellbimbóim fájdalmasan nyomódtak a szűk ingemhez, az anyag minden mozdulatomnál oly enyhén mozdult a puha húshoz. úgy tűnt, nincs többé ideje rám.

Randevúzzuk nekünk

TOP