Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
m

ég csak néhány nap telt el a Hollót érintő incidens óta, és már úgy tűnik, hogy a dolgok visszatértek a normális kerékvágásba. I-" Halk csipogás – szakította félbe Katherine Janeway kapitány naplóbejegyzését.– Neelix Janeway kapitánynak. Torres a Becsületnapja óta próbált kapcsolatba kerülni klingon gyökereivel, ezért úgy gondolta, hogy kedvenc játékszerét hozza be."Ó! Ungh, harminckettő!"Harry visszaszámolt, miközben a vörös foltok világítanak csupasz arcán. A komoly cselekmény színlelését is feladtam ebben, itt a szex a fő cselekményelem, de igyekeztem megőrizni a korábbi epizódok valódi alakítását és humorát. Hirtelen és sokkal gyorsabban, mint Harry várta, Tom megfeszült, és csípőjét egészen Harry szájába döfte. Kesre pillantott, és felvonta a szemöldökét, és látta, hogy a földön hever, meztelenül, kezével a háta mögött van, bimbóbilincsekkel és vibrátorral kilógott a fenekéből.

Helm, határozzon meg egy irányt az anomáliára, de tervezze meg Yasminán keresztül."– Igen, kapitány – nyugtázta Paris, és megtervezte az irányt.– Yasmina, kapitány?– kérdezte Chakotay, miközben elfoglalták a helyüket.– Igen, Neelix meg akart próbálni néhány új hozzávalót beszerezni a mexikói estéjéhez, valami „jollypanosnak” – ismételte meg a szót Janeway Neelix gyenge kiejtésével.– Jolly- Jalepenos?Chakotay kijavította: "Miből gondolja, hogy Mexikótól 60 000 fényévre találunk jalapenókat?!""Én is ezek voltak a gondolataim, Chakotay, de úgy tűnik, emlékszem, hogy Yamina egy nagyon vendégszerető és gyönyörű bolygó volt, nem ártana nekünk egy kis parti szabadság, mindannyian keményen dolgoztunk" - magyarázta Janeway."Várhat 123 drakor házasság nem randevúz. mélyebb lökésekhez ismart hálózati társkereső oldal. ő..." dadogta Kim, hogy elmagyarázza, de nem tagadhatta, hogy mióta a Kilencből hét elkezdte viselni azt a feszes macskaruhát, csak arra tudott gondolni, hogy megszerezze a szoborszerű szőkét. Kim megérezte egy másik férfi ágyékának illatát, Torres elkezdte szívni, hosszan és erősen, miközben Harryre nézett: "Mmm, igen, látod? Neked is lehet, nem kell féltékenynek lenni, ugyan, miért? nem csatlakozol hozzá?"Tom sürgette. Torres ledobta Paris nadrágját, és kinyújtotta Tom félkemény szúrását. Hirtelen halk csengetés hallatszott az ajtóban. Hét olyan homályosan beszélt, ami szokatlan volt nála. Visszatérve Janeway szállására, a kapitány felvette a PADD-jét, és felkészült a napló folytatására, amikor egy másik sípolás megzavarta."Chakotay Janeway kapitánynak" "Igen, Chakotay?"– kérdezte Janeway kissé dühösen.– Elnézést, hogy zavarom, kapitány, de furcsa energialeolvasást vettünk fel...

legalábbis nem szörnyűségnek programozta... Emellett van néhány utalás más epizódokra is, mint például a "Threshold" (Tom és Janeway megtörik a 10-es láncot, és harcsává alakulnak át), a "Meld" (A gyilkos Suder zászlós) és a "Phage" (Neelix tüdejét ellopják!) .

Harry Tomra nézett, majd Torresre. Megragadta a fenekét, miközben mélyen csókolóztak.
Kes tisztára nyalta Janeway punci ajkait a pisitől, és mindig a kapitányéval zárta a szemét.– Jó kislány – bókolt neki Janeway, miközben megveregette a fejét, majd felállt, és felhúzta a nadrágját. Tudta, hogy ez csak egy holoprogram, de valóságosnak érezte.

123 drakor házasság nem randevúz

TOP