Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN

vonakodva elhallgatott.
A szobalány a zuhogó eső és vihar miatt biztosan nem jön holnap, és bár Preetha egy ideig nem törődött semmiféle házimunkával, hirtelen felelősséget érzett. Néha az étel egy részét is visszanyomta Preetha szájába, miközben egymást táplálták. A keze remegett, ahogy a tésztával töltött villát a szájához emelte hogyan használható a relatív kormeghatározás a geológiában. Preetha kuncogott, miközben a tésztát rágta, egy hosszú szál lógott az ajkán.

Miközben a férfi az ággyal volt elfoglalva, a lány megigazította a haját, felhalmozva a hosszú, fényes feszültséget. Minden karakter 18 éves vagy idősebb. De ezt a fiút viszont lenyűgözte. Végül beletörődtek, mindketten elégedettek, hasuk éhsége alábbhagyott, de szívük szeretete túlcsordult. Preetha aggodalma az otthona és a konyhája rendezettsége miatt tört fel benne, így nem lehetett fiút nevelni, mivel ő vállalta a felelősséget, hogy az anyja legyen, neki is hasonlóan kellett cselekednie. Olyan édes és meghitt dolog volt, amit együtt csináltak. Sok éven át abbahagyta az éneklést, de ez egyszeriben visszatért, rohanva.
Az emberek azt kérdezik, hogy miért fogadott be egy tinédzser fiút, milyen volt a kapcsolata vele?A szomszédoknak egyébként sok kérdésük volt azzal kapcsolatban, hogy egyedül maradt ebben a lakásban. Preetha és Salim visszamentek a hálószoba álmodozó kényelmébe. Ez a szerelem volt a legtisztább formájában.
Azt mondta.. Könnyek gördültek le Salim szemén a rengeteg szeretettől és élvezettől. Preetha hirtelen szívfájdalmat érzett, amikor újra felhozta korábbi életét. Az asztalt terítette.

Az evés cselekedete, ahogy a keze fürgén mozgott, feltekerte a tésztát, ahogy kinyílt a szája, nem túl széles, sem nem túl kicsi, és ahogy rágott anélkül, hogy kinyitotta a száját, lenyűgözőnek és bizonyos értelemben erotikusnak is tűnt. – mondta szeretettel, és hosszú haját a füle mögé tűrte.– Gyere ide, gyere közelebb hozzám. Preetha el volt ragadtatva attól, ahogyan mindenről gondoskodott, mindent a magáévá tett, és legyőzte a tétovázást.
Ha kell valami, a piacról beszerzem, egy ujját sem kell mozdítania. Hanyag volt, de gyönyörködtek a rendetlenségben, ajkukkal és nyelvükkel eszeveszetten súrolták egymást, miközben játszottak és fogyasztották az ételt.

Preetha legbelül elmosolyodott, a fiú úgy viselkedett, mint egy hagyományos férfi, aki kanossá válik, amikor nézi, ahogy a nő házimunkát végez.– Anyu… – búgta hátulról Salim –, kérlek, hadd mosogassam el, te ülj le és pihenj.Ő mondta.– Rendben van kicsim, hadd takarítson anyu.- mondta Preetha.– Nem… – makacskodott Salim –, mióta itt vagyok, nem kell aggódnia a házimunkák miatt.mindenben jó vagyok. Barátai a nagyhatalmú médiaházban támogatni fogják őt ezen keresztül három hónapos randizás a reddittel. Salim nyöszörgött és reszketett az örömtől, ahogy megkóstolta anyja ételét, amely most már a száj nyálával gazdagodott, és az állaga sima és krémes volt.
Preetha rámosolygott, ő pedig félénken visszamosolygott. Soha életében nem látott még ilyen szépet és erotikusat, amikor anyja hosszú léptekkel a hűtőhöz sétált, és töltött magának még egy vodkát. A világ volt az osztrigájuk, és ez a pazar 3 BHK-s lakás a szerelmi fészkük. Egyik kezét a térde mögé, a másikat a háta mögé tette, miközben a férfi átadta enyhe testét az erős karjainak. Preetha harmincegy éves volt, de szoborszerű alakja, érzékisége és a korábbi keserű tapasztalataiból szerzett érettség miatt kellő érettséget adott neki ahhoz, hogy anyja lehessen. Amarshrastha - Anyaság - A Tale Of Love Ch.02 (Femdom CFNM Incest Romance) Ezt a történetet Amarshrastha és indiai írta, és angolra is fordították.

Hogyan használható a relatív kormeghatározás a geológiában

TOP