Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

gyre közelebb jön a férfi, és érzed, ahogy lehelete felfelé csúszik a nedves bőrödön. Kissé megnyílt nemed megcsillan az egyetlen fényben, nedved gyűlni kezdett közvetlenül az ajkad mögött, ahogy a vágy elkapott kezed és bőröd csúszkáló takarója alatt.
A testeden tétlenül fekvő kezek most elkezdenek mozogni. Ezután az egyik megérinti a vállát, egy a csípőjét, a másik a combját, majd a másik oldalát, amíg nem tudja eldönteni, hány kesztyűs kéz érinti a bőrét.
Elviszi egy olyan helyre, ahol meglepetés vár. Remegve és remegve zuhansz vissza az ágyra, miután megragadtad a szexet fogyasztó férfi fejét, miközben az orgazmusod átvette az irányítást a tested felett. Hamarosan minden kéz követi, testedet pedig kúszó, keringő és simogató kezek borítják. Amint megérinti a szexet, és érezni a nedvességet, a kezek hirtelen ismét visszahúzódnak, és felengedik a vizet, így egyedül marad, miközben tisztára mosnak. Egyre mélyebbre csúszik benned, miközben kígyóként tekergőzik, amíg a telt ajkaid keményen rá nem nyomódnak az arcára, az orr pedig a csiklódat dörzsöli.Újra és újra a nyelvet keményen az ajkai közé nyomják, mélyen beléd hatol, miközben szar vagy, kezek megragadják a csípődet és az idegen arcába húznak. Ahogy a tested ellazul, a visszatartott nyögések lassan elkezdenek kicsúszni a szádból a szobába rab és chyna társkereső.

Megáll egy pillanatra, miközben körbejárja a köldökét, majd lefelé a medencén és végig az ajkakon. majd elhalványul. A csípőd előrenyomul, a mozdulat automatizált, nem kontrollálható, és úgy érzed, telt ajkak a nemedhez nyomódnak, hosszú szenvedélyes csókot hagyva maga után. Lassan elindulsz felé, amikor néhány lépés után rájössz, hogy az autó megmozdul és elhajt. Aztán elengedi a száját, a meleg lehelet átsodorja a melleit, ahogy érzed, hogy az arca a tested felett lebeg. A mellbimbóról a mellbimbóra haladva a száj és a nyelv játszik a mellkasoddal, nyállal borítva, erősen beszívja a mellbimbóidat, a fogak besüllyednek, amíg ki nem sikítasz.

Rab és chyna társkereső

TOP