Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

lmosolyodott, és halkan intett, miközben Luke leült vele szemben a székre.

Mia megfogta a mellét, és enyhén megszorította a mellbimbóját.Érezte a még nedves sperma szagát a kezén, és gondolatok cikáztak a fejében. A vízben tartotta, megérintette minden testrészét, csókolgatta ajkát és sós nyakát.

Petru a törülközős ágyon feküdt egy párnának támasztva, karját a feje fölött, csukott szemmel. Mindenki más vonakodva beletörődött élete felelősségébe, amíg a nyári időjárás kitartott.Úgy pakolták be az autót, mintha tudnának valami fontosat, amit senki más nem, mintha egy nagy show kulisszái mögé jutottak volna.

Ettek és nevettek, sört ittak és napoztak. Mia is bámult. Egész este a Sable-szigetről, a vadlovakról, a tengeren való tartózkodásról beszélgettek.– A lovaknak ilyen szőrük van – mondta, és a derekához szorította a kezét."Mint egy nő, és a nagy szemek, mint egy nő, nagyon szép."Azt mondták neki, hogy szörfözni jöttek, de nem volt nagy szél. Látta, hogy becsukja a szemét, és felnyög az örömtől. Nézte a lány pólója alatt ugráló melleit, a kerek felsőket neki nyomták, és érezte a felszabadulást. Mia kettejük közé térdelt, és megsimogatta őket, mindkét oldalukon egyet.Érezte, milyen hatalma van rajtuk, miközben őt figyelték, mindent megadva, amit akartak.. A széléhez sétált, és ott állt bántalmazás áldozatainak randevúzása. Hirtelen szégyenlősnek érezte magát, és a mellkasa köré csavarta a törölközőt, de az egy kis törölköző volt, és csak a combja közepéig ért. Nem volt elég szél a szörfözéshez, és az előrejelzés sem nézett ki jobban, ezért meghívta őket a csónakjába."Ismerek egy gyönyörű rejtett öblöt a legszebb stranddal, amit valaha láttam."Egymásra néztek, és szívdobbanással elfogadták ingyenes társkereső webhelyek a közelemben.
Amint kifelé gázolt, Luke észrevett, hogy egy kis vitorlás közeledik a strandhoz. A lány a mellkasára rogyott. Luke érezte, hogy egyre nedvesebb lesz, ahogy egészben elvette. Ismerte a helyet, amire szüksége van, de csak futólag érintette meg, amíg meg nem bizonyosodott, hogy a nő orgazmusa felépül. A gondolat, hogy valaki annyira csábítónak találja, hogy megérinti magát. Beállította magát, és a lány látta, hogy működik, kényelmetlenül érzi magát. Luke is nevetett, miközben nézte, ahogy a melltartójába bújik, és szorosan felhúzza a farmerét a hosszú lábára.
Luke megragadta a csípőjénél, és fellökte a fürdőszoba pultra. A gondolat, hogy Luke figyeli, idegenek, hogy keresnek, vágynak rá. Megtört még egy sört, és ellenőrizte a horgonyt. Petru látta őt a vízből, ahogy fölötte áll, tökéletes mellei a levegőben álltak, borotvált puncija nem egészen a combjai közé rejtve.Érezte, hogy a férfi ismét őt figyeli, és ettől először a gyomrában, majd a szeméremcsontjában megremegett. Négy óra volt a kompig, és öt óra volt az út a Magdalén-szigetekre, így egy kis vidám zene mellett elkényelmesedtek, és lehúzták az ablakokat. Visszasétáltak a nyaralóba, és arról beszélgettek, milyen karakter volt Petry. Kibéreltek egy kis házikót a La Grave környékén, a sziget fővárosától délre.

Bántalmazás áldozatainak randevúzása

TOP