Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
L

efekszem széttárva a lábam és bekapcsolom a kéket most zümmögöm a puncit!Megállok, hogy síkosítót kenjek a csiklómra, ami felálló, és várok, minden pukkan és bizserget. Felhúzom a fejét és kinyitom a számat a nyelvünk összefonódik nagyon aggódva dúdol ellenem.
Amit tudok, az az, hogy láttam, ahogy a férjük többször is rossz szándékkal nézett rám. Szépen, könnyedén simogatni kezdem;hozzám hajol és megpróbál megcsókolni. Megpróbálok minél többet felszívni, fejemet fel-le billegetve keményedő szárán. Már egy ideje együtt van Tonyval, és mindig is nagyon kedves gyereknek tűnt Beverly Hills 90210 randevúzási táblázat. Megtenné?Játékosan felnyalom, és nyelvemmel megforgatom dagadt farkafejét. Az egész edzőtermünk tükrös.
Nem tudom, mit tegyek, ülök itt egy hívás a munkahelyemről, hogy Bill be van kapcsolva, és mások beszélnek hozzám. Nem gondolok semmi másra, csak arra, hogy örömet szerezzek ennek a dögös fiatalembernek.
Bill mindig is jó szolgáltató volt, de mostanában nem olyan jó férj, aki öregszik, tizenkét évvel idősebb nálam, és nyilvánvaló, hogy a nemi vágya nem olyan, mint régen, vagy legalábbis nem velem, ami nyilvánvaló. Nem rossz 42 évesen két gyerekkel.
Sürgős szükségleteinek ellátására tudok koncentrálni. A kezem soha nem engedi el a megkeményedő tagját. Elkezdem csókolni kerek sisakfejét. Megfordulok és gyorsan leveszem a rövidnadrágomat. Kezdek felkapaszkodni. Nem látok semmi rosszat egy kis műsorban!Ha ő ezt akarja, nem fogok csalódást okozni neki!Elkezdek térdhajlításokat végezni, ügyelve arra, hogy a seggem az ő irányába nézzen.
A farka lüktet. Kezdem élvezni!De feleannyira sem, mint Tony a randevúzások jogi következményei különélés közben.

Felnézek rá, nagy szemeimet ütögetve, ő pedig egyenesen visszanéz rám, és élvezi a merev farkával tömött szám látványát.Érzem, ahogy megkeményedik a számban.

Beverly Hills 90210 randevúzási táblázat

TOP