Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zerencsére ismét alábbhagy.– Oké, vegyük a tempót, és készen vagyunk.

Biztos vagyok benne, hogy hetente száz imbolygó péniszt látnak. Szerencsére szép vénák, amivel sokkal könnyebb lesz a vérvétel, ha végeztünk."Elengedi a nyomást a mandzsettán."Hmmm, úgy tűnik, ma kissé megnőtt a nyomása. Hallom, és azonnal visszanézek felé, és látom, amint még egy kicsit felhajol az íróasztal fölé, ami viszont arra készteti a testét, hogy csak egy töredéket emeljen le a székről. Robin Benson vagyok."Egy lépést tesz előre, és kinyújtja a kezét. Hazudok, tudván, hogy még soha, és jól tudom, miért magas a vérnyomásom. Egész héten azt mondogattam magamnak, hogy ma nem csinálom meg.
Valójában azon kapom magam, hogy azon fantáziálok, hogy milyen fehérneműt visel randevúzási tanácsok keresztény fiataloknak. Amint leülök, egy kicsit túl hirtelen fektetem az ölembe a klipdeszkát, és nekiütközik a nadrágom csontjának.Összerándulok az enyhe fájdalomtól, de legalább nem látszik. Ennek az apró mozdulatnak épp annyira el kell választania hatalmas melleit, hogy az a metszett aranyszív végre leessen a vágyott nőiség két dombja között, és eltűnjön közöttük. Késői lemondás.

Cheryl végre szembefordul velem, és felemeli a hőmérőt. Elveszi, és a csípőjére teszi az alkarom, miközben felcsúsztatja a mandzsettát a bicepszem felé.

Randevúzási tanácsok keresztény fiataloknak

TOP