Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

mikor az állkapcsom fájni kezdett attól, hogy a maximális szélességükre kényszerítettem, felemeltem a kezeimet a mellei külső részéhez, ujjaim belesüppedtek a tésztaszerű párnákba, miközben egymáshoz nyomtam a hegyüket, így ellazítottam a számat, miközben mindkét mellbimbót rágtam. Még mindig finomhangoltam a hőmérsékletet, amikor bemászott mellettem a bódéba, behúzta maga mögött az ajtót, és bebújt velem szemben a zuhanyfej alá.
Miközben döbbent csendben ültem, továbbra is vigyorgott az elbizonytalanodásomon. Miközben beszélgettünk, miközben finom parfümjének, egy drága virágos illatának gyengéd hullámai ingerelték érzékeimet, eszembe jutott, hogy sok legdédelgettebb fantáziám abszolút megtestesítője. A farkam fényes lila feje beleakadt a rugalmas derékpántba, majd szabadon rándult, hogy visszacsapódjon a hasamnak. A kezem úgy remegett, hogy nehezen tudtam beilleszteni a kulcsot a zárba, de végül kinyitottam az ajtót, és hátra álltam, hogy bemenjen. Végül a robbanásai elkezdtek alábbhagyni, és lihegve és nyögve rogyott le mellém a matracra poly speed dating london. Míg a múltban gyakran megosztottam a létesítményemet a barátaimmal, még soha nem szórakoztattam akkorát, mint a jelenlegi vendégem. Amikor kinyitottam az ajtaját, és átadtam az utasülésre, egy pillanatig elidőzött, hogy megbizonyosodjon arról, hogy még egyszer végignézek a dekoltázsán, mielőtt betenné a bal lábát az autóba. Miután becsuktam az ajtót és lecsúsztam a cipőmet, odamentem mögé, és átkaroltam a teljes testét. Mivel eddig csak akkor érintkeztünk, amikor kezet fogtunk az irodájában, alig vártam, hogy teljes testét simogathassam. Lenyúlva végre a tenyerembe tudtam nehezíteni a teljes támaszték nélküli súlyukat. Amikor kinyitottam neki a kocsi ajtaját, úgy szállt ki, ahogy beszállt, és még incselkedőbb pillantásokat vetett rám testes pazarságára.
Telt ajkát az enyémre tapasztotta, nyelvét a számba szúrta, és magával vitte a saját spermám ízét. Ahogy mindegyik meglazult, megállt, hogy megcsókolja a felfedett bőrt, és telt ajkának minden nyomását egy nyelvmozdulattal fejezte be forró bőrömön. Meglepetésem fokozatosan örömmé vált, amikor rájöttem, hogy amit a karjaimban tartok, az sokkal több lehetőségre adott, mint egy forró délutáni öröm. Benyúltam, hogy bekapcsoljam a vizet, vártam pár másodpercet, míg felmelegszik, majd a gőzölgő spray alá léptem. A felesleges tárhelyet kiszakítva egy nagyméretű, többfejes zuhanyzót szereltem fel, mivel az étkezés és a szex mellett a zuhanyozást az élet egyik legnagyobb örömének tartom. Eszembe jutott, hogy egy olyan nőbe botlottam, aki még a fantáziámnál is dögösebb.

Poly speed dating london

TOP