Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ost, a megszállás alatt, a papnők élete visszatért a normalitás gyengébb minőségű változatába, mint korábban. Lehet, hogy a katonának igaza volt, amikor azt mondta, hogy ennek egy része a papnők életben tartására és gondozására ment, de tévedett, amikor azt mondta, hogy többet kaptak. A papnők és más hölgyek rabok maradtak, nem hagyhatták el új „foglalkozásukat” vagy a várost.Érezték a megszállás igazságtalanságát. A csörömpölés, amit időnként hallott, az érmék csörömpölése volt, amelyekről Polad tábornok könyveiben olvasott, és a bankjegyek suhogása, amelyekről szintén hallott. Már egy ideje kereste a pénzét, és most egy másik meghódított városba költözik, és újra megcsinálja. De ez nem lehet ugyanaz, amikor Pirion embereit rabszolgákként kényszerítették, és sokkal rosszabbul bántak velük, mint ahogyan a Birodalom valaha is bánna a népével legjobb nemzetközi társkereső oldal. A legtöbben arra számítottak, hogy tovább folytatják a kampányt Pirionban. Danella elmondta ezt Sreelának, aki mára nagyon is a barátja lett, pedig főpapnő volt. Egy nap egy katona felnyögött, hogy mennyi pénzt fizet az őröknek. Nyilvánvalóvá vált, hogy néhány pranciriánus gyakran visszatér.Ők próbáltak a legtöbbet beszélni. Danella úgy döntött, hogy megosztja Sreelával, amit most tudott. Megkérdezte a forrasztót, mennyit fizetett azért, hogy eljöjjön a papnőkhöz, de az összeg semmit sem jelentett Danellának. Lassan és akadozva beszéltek az Istennő nyelvén, és ez alatt a néhány hét alatt közel kerültek ahhoz, amit a pranciriak házaspárnak, vagy partnernek neveztek, ahogy Pirion népe nevezte. Tudta, hogy amikor egy főpapnő, egy gazdaságvezető vagy egy tábornok a város vagy a település határain kívülről szeretne terméket beszerezni, akkor pénzértéket használnak fel, és megkérik a város hatóságát, hogy vásárolja meg nekik. Mások csak két pár bújt egymáshoz, ekkoriban takarók alatt melegedni, és továbbra is a maguk női módján kommunikáltak, ahogyan Danella is tette olykor távoli múltjában Shanlában az ifjú Carellel. Ezek az emberek elkezdték lenyűgözni őt. A pénz hiányától való félelem arra kényszerítette őket, hogy éljék ezt a nyomorult poklot, ártatlan embereket támadjanak meg és győzzenek le.
Ehhez motiválta, hogy új pranciri szavakat tanuljon meg, és megpróbáljon kommunikálni. , hanem a pénz néven ismert csereeszközre. Ez a közösség gyengédebb felfedezése volt, mint a katonák esetében, akik nem tudták megérteni, mit jelent nőnek lenni, és természetesen jobban foglalkoztak saját örömükkel, amikor fizettek érte. Sreela főpapnői tekintélyének gátja mostanra megszűnt, bár mindenki még így is felismerte őt. Csak a "feleségek" és néha a "barátnők" voltak ingyenesek, és sokan azzal érveltek, hogy ezeknek is van ára. Lelkük és testük gyakrabban ellazulhatna, és még jobban élvezhették közösségük minőségét. A legtöbb papnő, aki elkezdte hallani ezeket a szavakat, nem értette meg teljesen a jelentésüket, bár felismerték, hogy valami köze van a státuszhoz. Most már jól táplálták és gondozták őket a katonai hatóságok, valóban értékelték őket, és olyan kiváltságokat kaptak, amelyeket Dalos férfi lakossága nem kapott. Nem volt szabad csak léteznie, hanem fizetnie kellett a létezéséért, ezért keresnie kellett a létezéshez. Ez megette és ébren tartotta néhány éjszakán át, miközben átgondolta, mit tud a vanmari kultúráról és gazdaságról. Arra számított, hogy a férfi nevet rajta, mert tudatlanságról árulkodott csatlakozási helyek Calgaryban. Aztán elmagyarázta a többi papnőnek is.

A papnők jól ismerték, hogy néhány tiszt ezt csinálja, de úgy tűnt, ez nem akadályozta meg őket abban, hogy látogatást tegyenek a papnők kollégiumában. Danella lassan közeledett, és megpillantotta a tekintetét, mielőtt beszélni kezdett, jelezve Sreelától, hogy rendben van, ha megtámadják. Sreela átkarolta a derekát, és magához vonta.

Legjobb nemzetközi társkereső oldal

TOP