Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

oha a találkozó szigorúan üzleti jellegűnek tűnt, jól érezte magát mellettem, amitől jól éreztem magam vele.

Egyszer még felnéztem egy papírról, és láttam, hogy a szemei ​​lassan felfelé haladnak a mellkasomon. Lenéztem, és észrevettem, hogy egyik kezével maga mögé nyúlik, és két ujját ki-be dugja a pincájából, hangos zokogással. Lenéztem rá, és megdöbbentett egy ilyen gyönyörű fiatal nő, aki a szájába vette kemény farkam mind a hat és fél centiméterét. Jamie teste megremegett, és a nevemet kiáltotta, orgazmus robbant át a testén.
Davis gyönyörű fiatal nő volt, nem volt több 25 évesnél. Lenyúlt, lehúzta az ingét, majd maga mögé nyúlt, és kicsatolta a melltartóját. A lány arckifejezése sem tűnt elragadtatott figyelemnek;inkább a szerelmes álmodozásé. A farkam könnyedén becsúszott, Jamie pedig zihált. Felvette a ritmusomat, és elkezdte tolni a fenekét, ahogy előre csúsztam, gyorsabban és mélyebbre szívva a farkam az éhes pinacsába.– Seth… igen, ez kurvára jó érzés… igen, Seth, keményebben!- nyögte elragadtatva. Engedelmeskedtem a parancsának, és erősebben szívtam, és ugyanakkor elkezdtem ki-be csúsztatni az ujjaimat a nedves pinacsából. Puha, fiatal arcát szép világosbarna haja keretezte;mandulaszínű szemei ​​nagyok és ártatlanok voltak. Davis átment a vizsgán, de ez nem jelenti azt, hogy abba kellett hagynom a találkozást. Miután elvégeztem, soha többé nem láttam Ms. Azonnal megkedveltem őt, amikor elkezdtem járni a világtörténelem órájára csatlakozási helyek Calgaryban. Az egész kezét áztatta a puncilé;forró köcsögéről lecsöpögött a szőnyegpadlóra.

Úgy értem, alig nyúltam a számítógéphez. Néhány pillanatnyi kemény kurvakodás után éreztem, ahogy a golyóimban felgyülemlik az üreg, amely bármelyik pillanatban kilövéssel fenyeget. Ahogy felálltam és elővettem a tárgyat, szinte éreztem, ahogy a mandulaszeme beleég a testembe.És amikor visszatértem vele, megnyalta az ajkát, és a lábai akaratlanul is szétszéledni kezdtek. Egyre jobban éreztem magam körülötte;néhány nap múlva úgy éreztem, mintha csak az egyik iskolai barátom lenne. Olyan keményen és gyorsan megbasztam, ahogy csak tudtam, anélkül, hogy feladtam volna, és alaposan élveztem, ahogy a nevemet kiáltva válaszolt, valahányszor belecsaptam a farkam. Gyakran azon kaptam magam, hogy megmérettetem a testét, és a szemeim mohón mozogtak fel-alá vékony alakján. Nyelve a száram köré csavarodott, és fel-le csúszott, követve az ajkait. A farkam pillanatról pillanatra egyre keményebbé és hosszabbá vált, a khakimhoz nyomódott, könyörögve, hogy kiszabaduljon. Többször olvastam egy kérdést egy tanulmányi útmutatóból, amikor felnéztem, és láttam, hogy egyenesen a szemembe néz.

Csatlakozási helyek Calgaryban

TOP