Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
I

mádta az egyedi, dallamos hangzást. Mindent elmagyaráztam neki a változásokról Megmutattam neki, hogyan kell használni újonnan felfedezett képességeit, és elmondtam neki, hogy óvatosnak kell lennie, uralkodnia kell felettük, és használnia kell a bölcsességet.""Rám fordította az erejét. Valahogy abban reménykedtem, hogy nagyobb szerepet játszhatok a dolgokban. Egy fekete nadrág volt rajta, de ez minden. Bocsáss meg, hogy nevettem."Felsóhajtott, és átkarolta a lányt, és az oldalához ölelte. Tudom, hogy ez fájni fog. Fáradt nyögést hallatott.– Meg tudnám ölni azt a kölyköt – mondta, és a karját a csukott szemére fonta. Virta úgy érezte, mintha egy lángoló kard vágta volna ketté. Az övé közvetlenül az övé után jött, és a lány olyan színekben lebegett vele, amilyeneket még soha nem látott.Úgy érezte, olyan mélyen beleesett ezekbe a szemekbe, hogy a túloldalon, a végtelen boldogság világába került. Máshogy hívtuk."Athan bólintott."Michael egy jó család gondozásába került reddit társkereső híres. Athan föléje hajolt, és kinyújtotta az ágyon, és nagyobb súlyt nehezített rá, mint amennyit korábban engedett.
Virta felnyúlt a köztük lévő térbe, és megsimogatta a kezét a férfi mellkasán, megtapogatta a hegeket, majd a sima bőrre, amely megbarnult és megfeszült a csiszolt izomzaton. Egy igazi harcba keveredtünk.

– mondta Virta."Régóta nem gondoltam arra a helyre. Mindig volt valami meglepetés, valami ütés a világnézetén, amikor Athannal volt.Érezte, hogy a féltékenység tűzként emelkedik a gyomrában.– Ezt nem hiszem el – mondta, és megigazította a lepedőt, amelyet a teste köré csavart."Ti, fiatalabbak nem tudtok szaporodni. De a csókja annyira elvonta a figyelmét, hogy onnantól kezdve csak finom élvezetet érzett. A másik keze a lány hosszú haját kezdte szőni, ujjai belejátszottak a hullámzó tincsekbe.

Reddit társkereső híres

TOP