Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

z akaraterőm minden porcikájába beletartozik, hogy ne dobjam le és ne dumáljam meg értelmetlenül. A szíjam nem tudott játszani legutóbb."Ezt a pillantást vetem rá, az álmodozó mázas hálószobaszemeket. Még néhány másodpercig folytatja a lovaglást, majd röviddel ezután cigizik. Nem bírom tovább visszatartani.– Érzed, hogy a puncim szorít?Erőteljesen bólintok a fejem, mert a markolásomtól biztosan zúzódások maradnak a finom bőrén.– Azt akarod, hogy tönkretegyem a szíjat, babádat?- Igen... Istenem, annyira meg akarom enni, és sikoltozni akarom.
Közvetlenül a punciját bámulom, és nézem, ahogy lével bevont ujjai be- és kicsúsznak belőle. A nevem ömlik szét szétnyitott ajkairól, ahogy remegve esik rám. De nem kapja meg, és tovább bizonyítja az álláspontját."Jól érzed magad, ugye bébi? Szereted, amikor a nagy pántodon lovagolok, ugye baby?"Szánalmas "mmhmm" hagyja el ajkaimat, miközben továbbra is kínoz.– Beleszedsz, kicsim?Újra fel és le mozogni kezd, hogy kiemelje.

Felkel az ágyról, és beviszi a mosdóba a használt törlőkendőt. Visszacsapja őket magába, és még hangosabban nyög.– Ó, édes kicsim, ez olyan jó. Még nyáladzni is kezdtem.– Kérlek, hadd kóstoljam meg, kicsim?Abbahagyja a dugását, és felüljön.Átmászik az arcomon, úgy tartja a punciját, hogy ne érje el éhes szám."Nyújtsd ki a nyelved."Úgy teszek, ahogy mondják.– Használd azt a nyelvet, és nedvesíts meg eléggé, hogy meg tudjalak lovagolni társkereső spanyolul. Elengedi a nyelvem, én pedig visszafektettem a fejem a párnára. Lehajol, hogy megcsókoljon, és félúton találkozom vele.Összefűzi az ujjait az enyéimmel, és lefelé tartja a kezeimet. Rám néz, miközben friss pír kúszik az arcán, a nyakán és a mellkasán.

Társkereső spanyolul

TOP