Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
V

olt egy nagy fém nyakörve, amely köré a Lily által tartott pórázt rögzítették, és Cheryl hátából egy kutya farka állt ki, amely a szűk seggfejébe szorult vibrátor végén volt.– Gyerünk, kurva, siess, nem akarunk elkésni!Lily végig vicsorogta, miközben szinte magával rántotta a rabszolgáját, és azt kívánta, bárcsak felengedhette volna Cheryl Cole-t, hogy végigmenjen ezen a részen, de tudta, hogy valahol valaki meglátja, és ha megteszi, jelenteni fogja.

Bemutatom és odaadom Cheryl Cole-t. Én vagyok az új úrnője, és nem hagyom figyelmen kívül a parancsaimat. Jessie most hozd el nekem a tiszteletedet."Ugyanezen a folyamaton keresztül Jessie J felvezette Michelle Keegant, és bemutatta a királyi nővéreknek.

Milyen találó. Lily ideges és izgatott volt, és egyáltalán nem olyan, mint a magabiztos, domináns fiatal nő, akit Cheryl néhány hónapja szolgált. Kate egészen benyomta magát, és megragadta rabszolgája vállát, hogy egyenesen befelé döngölje magát.

Cheryl megtette, amit mondtak neki, és előrecsúszott, bemutatva a buborékos fenekét a királyi szukának. Miután bejutott, Pippa térdre ereszkedett, hátradőlt, és Cheryl várakozó ajkának nyújtotta a fehér kakast. Kate hűvös mosolyt adott, amikor Cheryl a földön maradt előtte térdelve. Amíg Cheryl Pippa lábához nyúlt, Kate benyúlt az ágy alá, és kivett két bársonnyal bélelt dobozt. A lábimádat nem volt újdonság Cheryl Cole számára, ezért elhatározta, hogy olyan jó lesz, amennyire csak lehet.
Ismeritek a kiváltságokat és előnyöket, amelyek ezzel járnak, ezért nem magyarázom tovább. A szoba túloldalán Lily az ellenfelére meredt, és akarta, hogy hangot adjon, de a fiatal nő csodálatosan hallgatott. Jessie elmosolyodott, és felkapta a lovaglónövényt, amit használtak rajta, és szándékosan a tenyerébe kezdte csapni, és felszisszent.– Kár, hogy te kurva vagy!És Lily felé lopakodott... Csak feküdtek és nyaljátok egymást, amíg mást nem mondanak.

Mindketten megfelelő tisztelgést hoztak nekem, és hogy köszönöm. Milyen ironikus, hogy ilyen hamar kihívókká váljanak egy ilyen pozícióért. A hatalmas, impozáns faajtónál Lilyt testes női őrök rángatták és ellenőrizték, mielőtt beengedték volna. Érted?Mindkét énekes bólintott, hogy beleegyezzenek, de Kate többet akart, és azt követelte, hogy mindketten beszéljenek, hogy egyetértsenek a verseny feltételeivel, és teljes beleegyezésüket a korbácsoláshoz. "Jó 100 ingyenes online chat- és társkereső oldal. Az egyik fehér volt a másik fekete. Lily Allen túlságosan beképzelt és önelégült volt, különösen azután, hogy átvette Cheryl Cole irányítását, és a Fekete Királynő véleménye szerint le kellett húzni néhány csapot. Az első jelölt, aki bármilyen zajt, nyöszörgést, sikítást, bármit ad. Csak a kinézeted van, és hidd el, hogy már halványodnak, hamarosan te leszel a tegnapi hír - csak egy újabb északi söpredék, amely néhány percnyi hírnévért kikerült a nyomornegyedekből. Nyelve simán mozgott minden kis királyi lábujja felett, és tökéletesen megnyalta őket, mielőtt elcsúszna.
Lily testhezálló piros, bőr macskaruhát viselt, fekete magas sarkú bokacsizmával, fekete haja pedig erős lófarokba volt kötve a fején. Jómagam és a Fehér Királynő egy ideig távol leszünk, addig érezd jól magad. Azt hiszem, mindegyiküknek van megfelelő tisztelgés számomra? Allen asszony, felállhat, és idehozhatja a magáét. Vesztesnek minősül. Felsétált a lépcsőn, és megkapta az utasításokat, mielőtt Cheryl pórázát az egyik kezébe, Michelle-ét a másikba vette, majd elvezette őket a Királyi Kamara egyik oldalsó ajtóján keresztül. A szobalányok, Victoria Beckham és Keira Knightly egy-egy lótermést vittek vissza, és bemutatták szeretőiknek, és miközben Kate és Pippa megvizsgálták és a kezükben mérlegelték őket, Lily dühösen meredt riválisára. Valami baj van. Tudta, hogy meg kell várnia a parancs érvényesülését, de nem érkezett meg. Másodpercekkel később Cherylbe hátulról hatolt be az a fekete, műanyag fasz.
Ami téged illet, te pimasz Geordie ribanc, nos, Pippa és én magunk fogunk megbirkózni az engedetlenségeddel!"Keira, Victoria és Liz már látták a Fekete Királynőt ebben az indulatban, és nem vesztegették az idejüket azzal, hogy a fiatal színésznőt a karjánál fogva elsodorták, ráadásul a fiatal, nagy mellű barnának olyan teste volt, amivel jó volt játszani. Kate előrelökte, és mielőtt észrevette volna, a fél lába beletemetkezett Cheryl Cole szájába.

100 ingyenes online chat- és társkereső oldal

TOP