Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
H

avi összejövetelünk lesz. Másnap utasítottam Edwardot, hogy jöjjön tisztába pár legrégebbi barátjához is, amiért felszarvaztam. Ez a szexuális szabadság „egyirányú” volt, és én voltam Edward „úrnője” (bár valójában nem „rabszolgámként” emlegettem). De a rosszindulatot és a megaláztatást arra használom, hogy kielégítsem érzelmi mazochizmusát.

Az én bűntelen szabadságomról, nem a tényleges szexről. Nem vagyok feldúlva a klisés felszarvazástól;a férfi-orientált pornóban ábrázolt fajta, amely alkalmi szexet tartalmaz idegenekkel, fekete férfiakkal, bikákkal, kakasszöszmötölést, mi van veled.„Szabadságot” akartam, de soha nem éreztem „kötelezettséget”. A képzés része az volt, hogy megtanulta teljesen kizárni saját késztetéseit áruátvétel dátumozás. De Edwarddal együtt most kilencen feküdtem le. Six Degrees of Domination 02: Élvezem a szexuális szabadságomat. Mindketten rengeteg erőfeszítést fordítottunk Edward képzésére, hogy a legjobb orális szexet nyújtsa. Vagy legalábbis amennyire csak lehetséges.

Tehát manapság ez mindig nem kölcsönös és CFNM is. Rámutattam az általa jóképűnek tartott férfiakra, akiket el tud képzelni velem az ágyban, akik miatt elbizonytalanodott. Még azokban az időkben is, amikor együtt szexeltünk, egyre inkább megtiltottam Edwardnak, hogy elveszítse a kontrollt és elérje az orgazmust. Végül ugrattam, hogy már kibaszottam valaki mást, pedig még nem. Egyszerűen a száján húztam, és néztem döbbent arckifejezését, amint felfedezte a délutáni szórakozásom bőséges bizonyítékát.
Ez vagyok én, bármennyire szégyenletes is ez egyesek számára. Aztán határozottan megbizonyosodtam róla, hogy elfogadja, hogy egy olyan puncit csókol, amely még mindig száz százalékig szabadon csinálhat úgy, ahogy tetszik.

Ki akartam próbálni a reakcióját. Másodszor, a viselkedésének megváltoztatásáról van szó. Van egy kicsi, de privát, bekerített kertünk, amit a szomszédok sem hagynak figyelmen kívül. Főleg az idősebbek, akik úgy tűnik, nem bíznak az online randevúkban, és úgy gondolják, hogy az összekötő oldalakat használó nőknek kétes indítékaik lehetnek. Végül vállaltam a kockázatot, hogy egy teljesen megrakott puncival megyek haza.

Arról van szó, hogy Edward az összes többi nőt embernek tekinti, nem pedig vágya tárgyának. Ezt kérte.
Szűk körünk nagy része egyszerűen elfogad minket szerető, de „más” párnak!Mindig is abban reménykedtem, hogy beleszeretek az alávalómba. Sőt, éppen ellenkezőleg. De semmi kétségem nincs amiatt, hogy egy napi munka és nyári ingázás után izzadni és besózva legyek odalent.

áruátvétel dátumozás

TOP