Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
L

ejjebb lépek, amíg szembe nem nézek szexi puncijával.
Finoman megfogod a farkamat a kezedben, és lassan simogatod fel-le.Érzi, milyen nehéz, és hogy cukizni kell. Azonnal lenyűgöz, és tátott szájjal megállok.

Nyelvem a bal mellbimbódat csapkodja, a jobbat pedig az ujjaim között mozgatom. Azt javaslom, hogy lazítson és élvezze a pezsgőt, miközben én masszírozom a testét és segítek ellazulni.Úgy tűnik, nem bánod, és belekortyolsz az italodba, miközben lassan megfürdetem a testedet. Gonosz mosolyod van, ahogy elkezded csúsztatni a melleidet a farkam körül.a fejét a szájára szedve, ahogy kijön a dekoltázsából."Ó, bébi igen" közeledek, és te gyorsabban kezded mozgatni a melleidet a kemény rúd körül."Ó, kicsim, itt van ez a cucc" Az első kilövellés az állát éri, majd kilövellés a másik után az arcodon és a melleken. Bemegyek a fürdőszobába, hogy már meztelenül és a párás vízben találjalak, nagyon szexinek látszol. Sarokba szorítlak, és mélyen és kéjesen csókollak, testemet a tiédhez szorítva.Összecsiszolódva, annyira akarlak. Te megteszed, én pedig a fiókhoz megyek, és megveszem a rózsa illatú masszázsolajat.elkezdlek masszírozni a kezeimet a hátadon, és lassan kezdek bele több testemből. A farkam a kezedben ugrik, nincs rajtad bugyi, te szexi. Lassan beszívod a hegyét a szádba, és azt hiszem, azonnal cuccolni fogok, de nem fogod hagyni, hogy elengedjem a farkam. Amikor végeztem a fürdetéssel, megfordulsz, hogy szembenézz velem, és közel tarts, miközben szenvedélyesen megcsókolsz. Azt mondom, hogy borulj fel és feküdj le hasra. Túlhajtásba küldöm a számat, és elkezdem dühösen nyalni és szívni a puncidat.Ó, azt akarom, hogy annyira bánj velem. Testünk összenyomódott, ahogy a gőzölgő forró víz zuhog a testünkön. Menj és indítsd el a fürdőt, miközben kinyitom a pezsgőt. Előre jeleztem, hogy elérhetővé tudd tenni magad. Kiugrasz, megragadod a pezsgőt és az epret, és eltűnsz, míg én kiszáradok nyissa meg a társkereső oldalt. Egy pillanatig sem habozok, és fogaimmal kiveszem az extra édes gyümölcsöt finom ujjai közül. Megállok, miközben leengedem a boxereimet, hogy meghosszabbítsam a feszültséget.
Szorosan ülünk, és a karommal a füledbe súgok.- Mmmmm, olyan jól nézel ki ma este – suttogom, miközben a füledbe harapok, és elkezdem csókolni a nyakadat. Testünk vágyik egymásra, és azt javaslom, költözzünk be a hálószobába. Előre rendeltem egy üveg finom pezsgőt és néhány epret és tejszínt, így várt, amikor visszaértünk a lakosztályba.
Mondhatom, hogy mindent akarsz, ezért olyan mélyre nyomom, amennyire csak lehet.. Annyira felkavartak a tőled érkező ősi nyögések. Sóhajtok egyet, és könyörgök, hogy folytassák.Ó, bébi, olyan jó vagy, kérlek, ne hagyd abba.

Nyissa meg a társkereső oldalt

TOP