Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

lighogy beléptünk az ajtón, Lisa Anne megragadott a karomnál, és megpördült, és a falhoz lökött. Arra gondoltam, hogy egy kis pihenéssel kellő időben visszakapom Lisa Anne-t.
A farkam mostanra betömődött, és teljesen felállt, betöltötte a száját. Feszes, 36D-s mellei mindig is figyelemfelkeltőek voltak.
Dühösen ismét felmordult, ezúttal azt mondta: "Figyelj, te szar, akkor fogsz kibaszni, amikor csak akarom, úgyhogy jobb, ha keményen hozod nekem azt a farkat! MOST!". Lisa Anne az első mosollyal nézett rám, amióta hazajött, és azt mondta: "Most erről beszélek, kurva! Jobb, ha készen állsz rám, mert most otthon vagyok.". Megszoktam, hogy nagyon magánjellegű, és nem alkalmas a szeretet nyilvános kimutatására, különösen meglepődtem, amikor a tömeg előtt a számba tolta a nyelvét a repülőtéren. Ezt egészen biztosan nem Lisa Anne-tól szoktam meg. Szőke haja rövid volt, keretezve ovális alakját.
az arc és a macska, mint a zöld szemek, az ajka telt és duzzadt. Cum is ott volt az egyenruhája elején. Soha nem volt kétséges, hogy kettőnk közül ő az erősebb, még ha én magasabb is voltam. Megsimogatta a kezével, amely azt tartotta. Kicsit elengedve szorítását a torkom körül hátralépett és lenézett a farkamra.

Lisa Anne erős szopása miatt az ajka vérvörös volt és feldagadt. A golyóim alá nyúlva a bal hüvelykujjával dörzsölte a seggfejemet, miközben a jobb kezével megszorította a golyóimat. Lisa Anne csatlakozott a Floridai Nemzeti Gárdához, mielőtt találkoztunk, így velejárója volt a kötelességvállalása. A farkam görcsbe rándult a szájában, ahogy jöttem, szája sarkából kicsordult a szája, az arca vörös volt a szenvedélytől. Egyik kezével erősen megragadta a torkom, a másikkal a farkam. Bár csendes természetű volt, erőt érzett a jellemében, ami átalakult, amikor hazatért még kifejezettebb 2 geminis randevúz. Lisa Anne érzékelte, hogy készen állok a cukiságra, és mélyebbre lökte hüvelykujját a seggfejembe. Mindig volt valami durva és kész benne. Kezei kicsatolja az övemet, és leereszti a nadrágomat, miközben szopott. Valóban, ha őt választották volna a hadsereg toborzó plakátmodelljének, szárnyalt volna. Egy csepp zsír sem látszott az 5'4"-es kereten. Megkóstolva az előcuccomat, felgyorsította a lépteit, és most az ágyékomba simította az arcát, miközben a morgása egyre hangosabb lett. Lisa Anne minden szívó mozdulatnál felmordult. Lisa Anne hirtelen térdre rogyott, és szopni kezdte az ernyedt farkát. Lisa Anne még soha nem szorongatott.

Lisa Anne ugatott: "Jól értem? Másol?". Gyakran tapasztaltam, hogy férfiak és nők egyaránt elismerően bámulják őt. Ráadásul, mivel komolyan vette az elkötelezettségét, remek formában volt, ellentétben velem. Még soha nem csináltak ilyet velem, mielőtt azonnal felizgultam, és a farkam megmerevedett a szájában amerikai társkereső WhatsApp csoport. A szopás-kézmunka kombinációja most megőrjített, amitől meggörbült a hátam. A simítások eleinte gyengédek voltak, de amikor látta, hogy a farkam ernyedt maradt, megszorította a szorítását, és erősebben simogatta.

2 geminis randevúz

TOP