Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
R

eggel, amikor mindketten teljesen ébren voltak, Mike kidolgozott egy tervet.

Ez a kínzóan lassú (legalábbis Mike számára) felépítésük a fizikai kapcsolatukban súlyosbodott, mert az egyetlen hely, ahol magánéletük volt, Mike autójában volt. Mike nem volt egy tipikus poén. Eredetileg ezt a történetet két másik oldalon tették közzé, ahol rendkívül kedvező fogadtatásra talált. Rosszabbul kellett bánnia, mint valaha volt egész életében, és a teste nem volt hozzászokva ehhez a helyzethez.Éppen befejezte egy estéjét Peggyvel, ahol nagyon jól érezte magát;egy kicsit jobban beleszeretett;nyújtott neki szexuális örömet, miközben ő maga nem kapott semmit;és kifejlesztett egy kék labdák esetét, ami egy öszvért cselekvőképtelenné tett: DE minden más alkalommal, amikor ez megtörtént, hazament, és levert, általában 2-3 alkalommal!Ma este nem, nem volt rá mód.
Lefeküdt, a nő pedig ugrálva ugrált a szobában, fitogtatva szépségét. Végig mosta, teljesen elkerülve a farkát és a labdákat távoli randevúzás. Mike helyzete nem javult, éppen ellenkezőleg. Még mindig nem tudta rávenni a szinapszisokat, hogy rájöjjenek, nem készül elmerülni!"Mike, szeretem, amikor úgy simogatod a melleimet és megérintsz, ahogyan teszed.

Kezdettől fogva nagyon beleszeretett. A FENÉBE IS!Nem tudta, hogyan kezelje ezt. Annyira kedves volt, hogy nem tudta megmondani, hogy csak balszerencséje volt az időzítéssel, vagy csak az idejét vesztegette.
Lenézett az arcára, ő pedig már az övére nézett, olyan mosollyal, amilyet még soha nem látott.„Szép, nagyon szép” – csak ennyit mondott, és ezt rekedtes suttogással.– Menj az ágyba, felgyújtom a villanyt – mondta. Megigazgatta és enyhén megcsípte a mellbimbóit, amelyek az állapotát tekintve rendkívül érzékenyek voltak.
Peggy azt javasolta, mossák meg egymást társkereső önérdek. De azt sem kockáztatta meg, hogy elveszítse őt. Megbeszélték, hogy találkoznak azon a hétvégén.
Ahogy közeledett az ágyhoz, Mike látta, hogy lecsúszik a bugyijáról. Jobban szeretett volna vele lenni, mint bármi más, ami eszébe jutott, de nem tudta elviselni a tompa fájdalmat az ágyékában vég nélkül és megkönnyebbülés nélkül, és még hátra volt a hétvége. A közönség eltérő ízlése vagy bármi más, nem vagyok benne biztos. A futball óta együtt járnak, és több mint két hónapja Mike-nak csak fájó labdákat kapott a randevújukból. Mike olyan közel állt a cuccoláshoz, hogy amikor teljesen abbahagyta, hangosan felnyögött.

Távoli randevúzás

TOP