Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

lmerült a munkában, hosszú másodpercekbe telt, mire azt mondta: „Majdnem kész”. A sör eléggé felkavart ahhoz, hogy ne töprengjek azon, miért vette le a ruháját. Eljött az ideje, hogy éves zarándoklatomat a hegyekbe vessem, hogy egy kis kezet harcoljak. Szerencsére kihagyta a fegyverkezést – okos nő.Értesítették az Állami Rendőrséget, és a városban találkoztak velünk.Ő elhajtott a katonával, én pedig Max uszkárral és Nancy kocsikulcsával társkereső önérdek. Csak ne nyúlj hozzá. Az én Lincoln Navigatorom és a Nancy's Honda Civic volt az egyetlen autó, amely az út mentén maradt. Nicholas Demillion az egyik kedvenc íróm. Miután megvakarta a kutya állát, visszatért az olvasáshoz. Amikor az ajkaimra tette az ujját, hogy elhallgattasson, harcoltam a késztetéstől, hogy megszívjam.– Hoztam neked egy ajándékot – mondta, és kinyújtott egy feltekert rajzot.– Köszönöm… hát… mindent. Right pozíciót. A harmadik söröm után már túl voltam minden félelmen, és töltött fegyveremmel az erdőből felém kúszó képzeletbeli üldözőkre kezdtem mutatni. Most ez csak lehangolt. Vagy talán csak az adrenalin miatt dobogott a szívem, ki tudja."Minden rendben?"– kérdeztem, miközben felvettem a szétszórt művészeti kellékeket.

Már régen felhagytam a szerelemmel, és megelégedtem a szerencsével az üzleti életben... Megittam három sört, és a természet hív.– Oké, de ideje szünetet tartani. A versenytársamnál dolgozott.Új vezeték nélküli audio adót fejlesztek, amely digitális minőségű hangot tud küldeni az egész irodaház távoli hangszóróiba anélkül, hogy ez más elektronikus berendezéseket érintene. Elfelejtettem a pisztolyt a nadrágomban.– Csak akkor, ha félek – mondtam, ami legtöbbször így van, de ez olyan információ volt, amit nem kell tudnia.– Miért nem lőtted le?– kérdezte csalódottan.– Elrontotta volna a nyaralásomat terri irwin randevúz russell crowe-val. Amikor letettem a rajzát, felült, és átölelte a térdét – többé nem mosolygott. Felemelte az ütőt egy sztrájk miatt, vadul rohamozott, és felkiáltott: "Ő az enyém!"Valószínűleg most már halott lennék, de az utolsó pillanatban az uszkár felvágott egy falatot a vádlijából. A könyvének címe, „Az admirális fia” felkeltette a figyelmemet. Pompa és körülmény nélkül lehámozta magáról a ruháit. Harisnyás maszkja úgy nézett ki, mint valami régi B filmből.'Nancy' megduplázva ült a földön. Valójában vásárolhat egy darab földet, és mindenkit kirúghat. Próbáltam barátságosabb lenni.– Eljutott odáig, ahol rájöttek, hogy az admirális ölte meg?Rejtélyes módon vonzó volt. Még csak egy "jól vagyok" válasz sem. Nem akarok több gondot okozni neked.”Kivettem a fegyvert a nadrágomból és az asztalra tettem.– Nagyon szeretném, ha maradnál.– És ha visszajön?– kérdezte, és odanyúlt, hogy végighúzza az ujját a pisztolycsőn.– Nem félsz attól, hogy mit fog tenni?– Inkább attól tartok, hogy mit tenne veled, ha nem lennék a közelben.
Amikor a hal a parthoz közeledett, ügyesen felkanalazott. A szorgalmas lények azt tették, amit a hódok, gátat építettek és tavat, ahol a pisztrángok szeretnek lógni – ha szerencsém van, a horgomból. Az évek során hozzászoktam. Görbe vigyora és felhúzott szemöldöke szórakozottságot jelzett.
Cold Silver Bullets várt a hűtőben, úgyhogy fogtam egyet, és lefaltam, hogy megnyugtassam az idegeimet. Attól a pillanattól kezdve szerettem volna sokkal jobban megismerni.

Társkereső önérdek

TOP