Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

gyszerűen nem hordhattam nyilvánosan... Tehát véglegesen magántulajdonként kell megjelölni. Ez különösen igaz volt rám. „Csak azt, hogy nehéz lesz megmagyarázni." A tű fájdalma, ami a gyengéd puncimat tintázta, hirtelen arra késztetett, hogy gondoljak mindarra, ami elvezetett ez a tetoválószalon és vége annak a kis szabadságnak, ami maradt. Legutóbbi kalandjaink ezt mutatták meg nekem.

Tanácstalan voltam, de érdekelt is. Próbáld ki. Joey nagyon felkeltette az érdeklődését, hogy szinte az összes pornósztár teljesen leborotválta magát, és egyetértettem, hogy ez egy nagyon elegáns és szexi megjelenés. Biztosan odaesett, amikor Mr. Soha nem voltunk "cikk". Nagyon szerettem volna, ha ebben a lenyűgözően szexi kifogásban látnak egy ruhát.– Nos, miért ne?Joey fel-le nézett rám."Tényleg felháborítóan dögösen nézel ki, bébi. Megmutattam a csomagot Joey-nak, amikor hazajött, ő pedig nevetett, és azt mondta, hogy viccből rendelt nekem egy ruhát.- Tessék, nézd meg – nevetett fel, kinyitotta a csomagot és átadta nekem a ruhát."Próbáld fel.""Próbáld fel?"Mondtam.– Alig van mit felpróbálni – nevettem fel, miközben feltartottam ezt a kis anyagbolyhot."Mire gondoltál?"Persze tudtam, mire gondol.
Compton és én is egyetértünk, ahogy Mr. Olyan mélyre süllyedt hátul, hogy a fenekem egy jó része jól látszott, ahogy a melleim oldala is. A családomban minden, ami divatos, „bűnös volt”, bármi ami azt mutatta volna, hogy virágzó testem minden jele „erkölcsi durvaság” volt. Hirtelen hallottam, hogy hirtelen abbahagyja a beszédet, és hirtelen rám mutat. Talán nem volt annyira "elterelve", mint gondoltam.
A saját társadalmunkká váltunk, és elég erős köteléket építettünk ki.Ő volt az egyetlen barátom, és azt hittem, hogy ez mindig így lesz, ezért a diplomám után a házasság egyszerű és zökkenőmentes lépésnek tűnt. Valóban virágoztam. Joey imádta!Aztán egy hétvégén délután teljesen meztelenül kisétáltam a teraszunkra a maszkkal, és Joey ismét megvadult. Compton jelenlétében a lábamnak mindig nyitva kell lennie és hozzáférhetőnek kell lennie.
Finoman szólva is rendkívül leleplezőnek tűnt, és nagyon-nagyon szexinek.És fel akartam próbálni, talán jobban, mint amennyit ő tudott, bár úgy tettem, mintha nem tettem volna."Ó, gyerünk, Chloe. Egy pillanatig haboztam, mert attól féltem, hogy Joey zavarba jön attól, amit most már tisztán lát, hogy szinte nyilvánvaló meztelenségem a harisnyanadrágom és a pulóverem alatt, de megtettem, amit kért. Később ott szeretkeztünk a kis szerelmesülésen, amit a képekhez húztunk ki!Ez valóban kockázatos és borzasztóan izgalmas volt. Damon –, különösen a márkajelzés az alábbiak közül melyik nem példa a relatív randevúzásra. Számtalanszor észrevettem, hogy férfiak követnek a szupermarket környékén, és nem ritkán a helyi bevásárlóközpontban is. Minél nyilvánvalóbbá váltam, Joey annál izgatottabb lett.És én is így tettem. De kedveltem őt. Még mindig kísérleteztünk a szexszel és azzal, hogy mivé válunk. A munkahelyemen is szexisebb ruhákat kezdtem hordani, ledobtam a szürkés, bő szabású blúzokat és pulóvereket, valamint a hosszú nagyi szoknyát, hogy modernebb megjelenést kapjak, ami egy kicsit jobban kiemeli az alakomat, és felhívta a figyelmet az alatta lévő testre. Minden alkalommal, amikor kimentünk, egy picit felpattintottam, így nyár közepén, amikor kimentünk, Joey-n egy nagyon szexi fiatal "csajka" lógott rajta.

Megdöbbentem, amikor megfordultam, hogy a tükörbe nézzek. osztályok a helyi főiskolán. A szexünk egyre jobb lett.
Damon irodájában, és zavartan hallgattam, ahogy leírja jelenlegi állapotomat. Ha a történeteim jelentős eltérést követeltek az igazságtól, akkor is rendkívül dögösek voltak... Felvettem egy kis szélvédőt, és kiszaladtam a kocsihoz, ahol Joey várt. Egyfajta szexuális feszültség, ami engem is azonnal elkapott.

Ahogy kiszálltunk a kocsiból a bevásárlóközpontban, Joey azt javasolta, hagyjam a kabátot a kocsiban. A ruha nemcsak szűk volt, hanem hihetetlenül szűk és tapadós is, tapadt testem minden ívéhez és hasadékához.És nemcsak rövid volt, hanem rendkívül rövid is, mindössze néhány centivel zuhant a fenekem alá, és kihívóan ölelte.

Az alábbiak közül melyik nem példa a relatív randevúzásra

TOP