Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zokás szerint a Mester ki akarja tágítani rabszolgája látókörét, és még jobban aláveti magát az irányítása alatt állóknak.Úgy döntött, új játékra van szükség, amelyet az idő előrehaladtával használni fogunk a nyilvános képzéseinken és a lányok mindennapi üzleti találkozóin Marshall-szigetek randevúzása. A Lyla egy lány új, mozgással aktiválható, távirányítós vibrátora. Stimuláló lehet mind a fogadó puncinak, mind a tápot/távirányítót tartó személynek.Úgy tervezték, hogy tökéletesen csendes legyen, és diszkrét örömet okozzon annak, aki az alsóbb részein ül. A távirányító tartója szabályozza a rezgések intenzitását --- vagy a kézi távirányítóban előre beprogramozott ritmusokkal, vagy a sima fekete korong mozgatásával (lengette, rázta, forgatja stb.) ... a vibrátor izgatja a puncit, a távirányító pedig további örömet nyújt Sirnak, miközben leutánozza, mi történik ingatlana lüktető üregében. Szokás szerint a mell- és seggverés kezdődik ezen a behódolás és kontroll éjszakáján.

A mester látni akarta a lányt, aki a párnázott, szőrmével borított párnáján ringatózik (2 kenyér alakú és méretű egymás tetején, rögzítőnyílásokkal, hogy biztonságosan rögzíthető legyen akár két vibrátor (ehhez a rabszolga két lyukához ~pír). Amíg mindkét mell háromszorosan össze volt szorítva, a 8 hüvelykes vibrátorunk (Frank néven) szorosan a tartójába helyezve várta, hogy jól kibasszon egy lányt. Lyla, az új játék szilárdan be volt csúsztatva a lány puncijába, a távirányító pedig egy katonai ütem... állandó, rezegelt rezgés, mélyen Sir tulajdonában lévő pina. Hallani fogod Sir rabszolgájának ringatását a „kibaszott” lovon, miközben a lány követi Mestere utasításait, hogy fokozza a rezgés erejét és a kakas lassan növekvő mélységét amint belép a lány hátsó kibaszott lyukába, hogy hamarosan élvezhesse a testet megrázó orgazmusát. Ahogy az ülés folytatódik, a lány a zuhanyhoz kúszik, ahol a falhoz rögzíti Frank tapadókorongot, és durva, teljes a balls ass invázió. A lány beszáll a foglalkozásba (Sirelvárja), és látja, hogy csiklója és mellei teljes éberségben maradnak görcsös ütésekkel, csípésekkel és kemény, zúzódásos szorításokkal. A zuhanyjátékot egy második vibrátor követi a kakasszívás gyakorlására, majd egy finom illatú kókuszolajos masszázs Sir kimerült és jóllakott testére.

Kapcsolja le a villanyt, csukja be a szemét, és induljon el vele egy lányos utazásra... hallgassa meg, milyen mértékben engedelmeskedik Urának. Várja meg, hogy megkapja-e a régóta várt, hasat remegő teljes orgazmust...
Kattintson ide a meghallgatáshoz: .mp3 vagy .ogg formátum.(50 perc/mp3).

Marshall-szigetek randevúzása

TOP