Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

agyra értékelem" - mondtam neki, miközben kezeimet a nyaka mögé tettem, és megmozdultam, hogy megcsókoljam. hozzám, és jóízűen nevettünk, felidézve a korábban megtekintett film jeleneteit. Bementem a szobába egy tálcával a teáscsészénkkel, és udvariasan felajánlottam neki egyet. A hüvelyfalaim kinyíltak, hogy befogadja a nyelvét, ahogy megkönnyebbült bennem, és miközben megtette, felemeltem rugalmas lábaimat a vállára, így jobban hozzáférhet bársonyos bájaimhoz. nem bánod, hogy vársz, igaz?- villantottam rá egy huncut mosolyt. Nem voltam benne biztos, hogy pontosan mit érez ezzel kapcsolatban, de kezdett belefáradni a megfigyelésbe.
Lassan levette a hálóingemet, és a meztelen testem feltárult előtte, ahogy a hosszú ruhám lágyan lebegett a padlóra. Leengedte ajkait, hogy megnyalja és megszívja megkeményedett mellbimbóimat, ugyanakkor gyengéden megmarkolta finom fenekem szilárd gömbjeit, lassan fel-le vezetve megnagyobbodott szárán. Vágyakozva csókoltam meg, a nyelvemet gyengéden forgattam az övével, majd lassan elhúztam az arcomat az övétől, hogy mélyen ránézzek, és azt hiszem, észrevette a fellángolt szenvedélyt szép zöld szemeimben. Előrehajoltam az arcomat, hogy nagyon lágyan megcsókoljam, nyelvemmel végighúztam az ajkait, miközben karjaimat a dereka köré fontam."Hé, lássunk egy teát!!"- mondta tréfásan, majd meghagyott, hogy befejezzem a teafőzést, miközben a nappaliban ült a kanapén. Legurultam róla, és mellé feküdtem, miközben úgy tűnt, csendben összeszedte gondolatait. Követtem, amint visszazuhant az ágyba, a tetején feküdt, és a mellkasánál felálló mellbimbóim elektromosan érezték magukat. Meglepett kapcsolatunk jelenlegi állapota, és biztatott.

Nagyon lágyan megcsókoltam a vállát és a kulcscsontját, majd lassan leereszkedtem felálló mellbimbóihoz, időt szakítva, enyhén megfürdetve őket kavargó nyelvemmel, miközben kezembe nyúltam, hogy kezembe vegyem eltömődött tagját. Felkelt az ágyról, hogy a karjaiba vegyen, és egy szerelmes csókot váltottunk, és reagált a mellkasán megkeményedő hetyke mellbimbóimra. Lágyan mosolyogtam rá, lassan, szinte észrevétlenül széttártam a lábam. Nem törődött velük, és engem ölelt át, és úgy tűnt, eléggé odaadó a kapcsolatunk. Rutgers, azt hiszem, azt mondta, hogy ez a név.– Tudod, egy kis tea most jól jönne, Meredith – mondta vigyorogva az arcán, és megfordult, hogy megfogja a kinyújtott kezemet, és követett a lakásba.Úgy tűnt, hogy az ajánlatom meglepte, de minden bizonnyal hajlandó volt látni, mi fog történni.– Csinálok nekünk teát – kiáltottam fel fényesen a konyhából –, érezd jól magad.– Hogy érted, hogy igazán hangosra tudom kapcsolni a sztereót, és gátlástalanul táncolok?– viccelődött. Szenvedélyesen csókolóztunk, nyelvünk cserélődött, ő pedig lazán végigsimított az ujjaival frissen illatozó hajamon. És meg is tette. Büszke voltam rá, hogy aki a karján van, ha tudnod kell.
Hirtelen megragadta a csípőmet, és felfelé kezdett belenyomulni átázott ráncaimba, és az érzékeny gombom súrlódása átlökött a peremen. Nyelvét belenyomta az egyre nedvesebb nyílásomba, és újra megérezte a kezeimet a tarkóján, közelebb húzva őt a szükségemhez. Kezembe vettem kitágult keménységét, és nagyon lassan leereszkedtem rá, fokozatosan ereszkedtem le, míg csillogó nyele eltűnt meleg, nedves nememben. Nedvesebb voltam, mint amire valaha is emlékeztem. Halkan felnyögött, miközben ujjaimmal gyengéden körbefontam duzzadt szárát, és figyeltem, ahogy továbbra is enyhén csókolom magam a hasán, amely éppen most kezdett gyöngyözni az izzadságtól. Reagált arra, hogy finom ujjaim átutaztak a nadrágja növekvő dudorán, lassan mozgatva kezeit fel-le az oldalamon, amíg meg nem feküdtek feszes mellemen, ujjaim pedig ügyesen kioldották a farmer gombját. Arra gondoltam, hogy ő és én hogyan jöttünk ki olyan jól, és úgy tűnt, hogy nagyszerű barátok vagyunk. Elért a kulcscsontomig, nyelvét lassan feszes, derék melleimre húzva, és lustán csókolgatta és szopta mindkét megkeményedett mellbimbómat, miközben kezei kis körökben vándoroltak kerekded duzzanataim felett. Dalton csókok nyomát követte puffadt, nedves ráncaim elejéig, és jóváhagyásért a szemembe nézett egynél több társkereső alkalmazásban kell lennem.

Ma este meglepetést tartogattam. Szándékosan kerülve a pézsmas szexemet, lassan megcsókolta és harapdálta feszes combom belsejét.

Dalton lágyan megcsókolta meredező melleimet, majd a szájába vett egy hetyke mellbimbót, lágyan megszívta, miközben a nyelvével fürdette, miközben az ujjaim a hajába fonódtak, és sürgették őt előre. Megérkeztünk a lakásomhoz, majd miután átkarolt és lágyan megcsókolt, megfordult és elindult a kocsijához.
Percekig nagy szenvedéllyel csókolóztunk, és miközben megszakítottuk a csókunkat, finoman végighúzta a nyelvét puha ajkaim körvonalain. Lassan felemeltem és leereszkedtem rá, miközben szemkontaktust tartottam vele, és érzékien néztem jóképű arcába. Ajkaink rövid időre találkoztak, és ahogy lassan mozgatta a kezét a derrierem lekerekített földgömbjein, csókolgatni és nyalogatni kezdtem a nyakát, meleg nyelvemet finoman mozgatva izgatott bőrén. Ajkaimat lágyan az övéhez mozgattam, és a nyelvemmel végighúztam ajkai körvonalát, mielőtt a szájába simítottam. Lassan csókolgatva és rágcsálva puha hasamon, majd nyugodtan nyelvezik és megcsókolta a melleimet, nyelvével ugratva a rossz mellbimbóimat, mielőtt az ajkaim felé indult volna. A legtöbben jóképűnek tartották, és sokan mondták neki, hogy úgy néz ki, mint Tony Danza. Lehúztam a farmerét a lábáról, és levettem az előtte álló ingét, felfedve lenyűgöző mellkasát és hullámzó mellkasát, a szemem fülledten csillogott.

Egynél több társkereső alkalmazásban kell lennem

TOP