Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
U

gyanazt a lélegzetet szaggattuk előre-hátra, miközben segített neki megmozdulni. Egy szívdobbanással később fájdalomkiáltása hatolt át az alkonyatba. Egy baba jó lenne, és tovább erősítené szerelmi kapcsolatukat.

Végül lassan elkezdődött, amiről mindketten tudtuk, hogy meg fog történni. Elég hosszan bökött el, hogy kigombolja és kicipzározza a farmerját, én pedig segítettem neki levenni őket és a megnedvesített bugyiját.

De valahogy ez már nem számított, mert végre megtettük azt, amiről talán hat hónapja beszéltünk: most már férj és feleség voltunk. Együtt néztük, ahogy sötét hosszam belecsúszik sápadt testébe.

Zseniális történet, de túl rövid!Imádom a fajok közötti szerelmi történeteket, és az a tény, hogy ez a pár megszökött, hogy együtt lehessenek, izgalmas volt. Ha valaki véletlenül ránk bukkant volna annak idején, azt gondolhatta, hogy megerőszakolom, ilyen volt a kulturális felfogás – legalábbis egykori szülővárosunkban ilyen volt a kulturális felfogás. Lassan a combjához dörzsöltem magam, és ajkaink végre összeértek mennyi ideig maradjak egy társkereső oldalon. Találtunk egy félreeső helyet a hegyekben, és leparkoltuk a kombit hirdetések társkereső személyes.

Mennyi ideig maradjak egy társkereső oldalon

TOP