Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

orra átkutattam minden helyiséget, és teljesen üresen találtam. Végül volt egy kis dolgozószoba, ahol egy laptop szépen feküdt az asztalon. Kiválasztottam azt, amelyiknek a legkisebb ablaka volt, és kipróbáltam az ajtót shadowkeep comp párkeresés.

Vonakodva becsuktam a képeket, és azon tűnődtem, hol vannak most. Az egyetlen hang a mellkasomban dobogó szívemből származott. Piros-fekete babababa, középen felvágott, gézszerű anyag, és egy kis fekete csipkés tanga. Ott voltam a dél-karolinai Greenville-ben, élőhalottak hordájával a küszöbön, akiket Amerika legjobb férfiai és női tartottak vissza.

A fegyveremet szorongatva véletlenszerűen kiválasztottam valahol. Kopott Ford Fiestája csomagtartójában konzervdobozokat és üzemanyaggal teli kannákat hordott. Unatkozó katonafiúk szegélyezték, puskájukat a párkányon pihentették, és a nyögdécselő zombik hordáját nézték.
Megnéztem minden állvány mögött és a pult mögött, miközben a hátsó ajtó felé tartottam. Erőlködtem, hogy hallgassam a parancsokat, amelyeket az emelkedő zaj fölött kiabáltak. Az üzletek körútján voltam, de a sötétség miatt nem lehetett látni az árukat. Kicsit később még kutakodnék, először biztosítanom kellett az épületet. Sóhajtva dőltem le az ágyra. Olyan gyorsan történt, hogy szinte mindenkit megdöbbentett.
A hálószoba elképesztően díszített volt, mélyvörös színű és buja selyemfüggönyök, valamint egy nagy, kényelmes baldachinos ágy. Kibújtam a ruháimból, és megvizsgáltam, mit választottam: különféle fűzőket, amelyek nagyon hízelgő módon tolták fel és egymáshoz a melleimet, könnyű és lebegő baba babákat különböző árnyalatokban, hozzáillő tangákat és néhány harisnyát.

Lenyűgöző volt nézni. A lábam fékezhetetlenül reszketett;Nem tudtam mozdulatlanul ülni, miközben a kezemet az anyag alá csúsztattam.

A lány lesuhant a köménnyel, miközben újra és újra kifújta, de még a nyilvánvaló képességei sem voltak elégségesek ahhoz, hogy megakadályozzák, hogy a spermája lecsorduljon az állán. Fegyveres menedékházakat telepítettek, és közepes sikerrel evakuálták a polgárokat. Lassan elvettem a kezem, és csak a csiklómra koncentráltam, forgolódtam az ágyon, miközben egyre gyorsabban pöccintettem és simogattam..
Ideje volt visszatenni a játék-arcomat. Ott elaludhattam volna, de kényszerítettem magam, hogy levetkőzzem a ruháimat.

Shadowkeep comp párkeresés

TOP